MARS TUNES

Good lørdags morgen!

Ingenting er vell mer oppmuntrende enn å starte ny måned og lørdags morgen med oppdaterte spillelister! Jeg har refresh´et både ON-THE-GOlista og WORK IT OUT-lista, så check it out. Og soundtrack´et til mars blir heeelt klart disse gladlaksene:

Trenger kun denne på repeat de neste ukene; DeJ Loaf – No Fear.

Også denne gladlåta som bringer tilbake gode minner fra ungdomstiden; Christian Walz – Wonderchild 

Denne blir nok også en fav; Tash Sultana – Jungle 

Nå skal jeg drikke opp matcha-latten og snart gjøre meg klar til å gjennomføre den andre økta i Crossfit Open. Legger ut økta og hvordan det gikk litt senere. Fyr opp noe deilig tunes og nyyyyyt lørdagen så lenge! <3 PS: Det ligger en konkurranse på facebooken min der du kan vinne kokosolje og MCT-olje! Trekker tre vinnere i morgen kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *