CROSSFIT OPEN 18.2

Daa var økt 18.2 i CrossFit Open gjennomført. Bare 12 minutter, men tyngre enn den forrige! Jeg trengte ikke å skalere denne gangen, så kjørte den vanlige økta (Rx´d). Forskjellen var at jeg måtte bruke 15 kg manualer på squat i stedet for 10 kg. Jeg visste at jeg kunne få problem med å fullføre alle reps´a med 15 kg, men om man skalerer (kjører en litt lettere versjon av økta), får man uansett mindre poeng enn alle de som kjører Rx´d. Så om jeg bare hadde klart 10 reps på Rx´d, hadde jeg fått mer poeng enn om jeg hadde klart 110 reps skalert. Såå derfor gikk jeg for Rx´d.


Bildet er fra Run&Relax ss18-kolleksjonen <3

Nedenfor ser du økta. Prøv den!! Denne passer for alle, også du som aldri har prøvd crossfit før. Det er jo bare å kjøre lette vekter, eller uten vekt til og med. Også er det bare 12 minutter! Men om du kjører tungt, er det jaggu meg 12 seige minutter!

Workout 18.2
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 reps for time of:

Dumbbell squats
Bar-facing burpees

15kg manual / skalert 10kg 

Workout 18.2a

1-rep-max clean


Time cap:
 12 min på å gjennomføre både 18.2 OG 18.2a

Først gjør du 1 rep squat med manualer på skuldrene, etterfulgt av en burpees og hopp over stang. Så gjør du akkurat det samme, men nå 2 reps, også 3, 4 osv. helt opp til 10 reps. Når du er ferdig med det, bruker du den tiden du har igjen av 12 min på å utføre 1 rep max clean, altså så tungt du klarer å gjøre en rep av clean.

Film og mer nøyaktig forklaring finner du HER. Og økta fra forrige uke finner du HER. Jeg har allerede fått snapper (mareneaa) av flere som er med, så det er gøøy! 😀  Keep it coming!

Jeg ble ikke ferdig med runde 10, så fikk aldri prøvd med på clean, men det er helt ok. Noen gjør økta igjen for å få bedre resultater, men deeet gidder ikke jeg 😉 Da prøver jeg heller igjen om noen måneder, bare sånn for meg selv, for å se om jeg har hatt noe fremgang. Poengene er ikke så viktig for meg.

Økta kjennes gooodt i kroppen i dag for å si det sånn! Men vi skal snart ut på skitur i sola, så satser på at  jeg får gått av noe stølhet da.

God søndag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *