doTERRA ETERISKE OLJER

Ready for doTERRA eteriske oljer!

Disse herlighetene bestilte jeg og fikk hjem forrige uke, og har allerede brukt de flere ganger daglig siden da. Jeg har tidligere brukt andre eteriske oljer, uten egentlig å tenke så mye over det. Lavendel og min favorittduft bergamot i kroppsoljer og i badekar, og oreganoolje mot forkjølelse. Så da jeg fikk høre om disse fra doTERRA ble jeg med en gang interessert.

Hvis du har gnidd et roseblad mellom fingrene, eller nytt den deilige duften av en skrelt appelsin, da har du allerede kjent kraften av eteriske oljer. Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter i en flaske.

Det er ikke tvil om at sansene våre påvirker oss på mange forskjellige måter. En spesiell sang, eller en spesiell lukt kan gi oss en spesiell følelse, bringe tilbake minner og gjøre oss glade, triste, energiske eller rolige.

For å spre oljepartiklene ut i rommet kan du fylle et par dråper i en diffuser, og vanndamp både fukter lufta og sprer deilig lukt ut i rommet. Duften av appelsin og sitron er forfriskende på morgenen, og lavendel er deilig avslappende på kvelden.

doTERRA-oljene er rene, helt naturlige og økologiske. De produseres der planten eller blomsten opprinnelig kommer ifra, og bøndene som dyrker det som oljene lages av jobber under gode forhold og blir lønnet bra.

De kan brukes i matlaging, på huden eller som deilig lukt. Det finnes en olje for en hver anledning, og jeg har allerede noen favoritter. Men det får bli senere… det kommer nok flere innlegg, litt sånn her og der, om hvordan jeg bruker enkelte oljer.

Siden dette er veldig konsentrerte, potente og terapeutiske oljer bør man få litt veiledning, og de selges derfor ikke fritt frem i butikker. Så om du er interessert i å vite mer, send meg en mail; post@marenaasen.no <3

2 kommentarer

  1. Annie Mary Johnsen

    hei!
    har du oljer som kan hjelpe meg å få sove?

    1. Maren Aasen

      Lavendel er f.eks. fin for det 🙂 Bare send meg mail om du vil ha mere info; post@marenaasen.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *