MACA WORKOUT SHAKE

God morgen fine folk!

Her sitter jeg i jungelen min og drikker maca workout shake da veitu.. Heh. Som jeg skrev i går bruker jeg maca i smoothie, men faktisk aller mest i denne shaken, som jeg typisk tar før eller etter trening hvis jeg føler jeg trenger noe påfyll. Jeg liker godt miksen av mandelmelk, maca, greens + noe søtt. Også gir den en akkurat passe metthet når jeg ikke kan ha et stort måltid (som rett før trening eller rett etter hvis det er en stund til jeg får mekket sammen noe skikkelig), og ikke minst gir den meg et lite energiboost!

MACA WORKOUT SHAKE 

1 stort glass mandelmelk (evt. vanlig melk)
1-2 ts maca
1-2 ts collagen
1-2 ts greens (f.eks. chlorella, spirulina)
1-2 ss mct-olje
1-2 ts vaniljeproteinpulver (jeg bruker denne, risprotein søtet med stevia)

Miks godt i en blender, shaker eller som meg; kjøp en minivisp / melkesummer (f.eks. fra clas ohlson). Da er det superlettvint og lett mikse sammen rett i glasset. Om du ikke har alle ingrediensene gjør ikke det noe, mix it up!

Fin søndag til deg <3

2 kommentarer

  1. Såå godt, det skal prøves!!???

    Lurer litt på hva du synes om programmet til Berit Nordstrand på tv2 (hvis du har sett det)? Syns selv det er interessant og litt forvirrende på en gang om du skjønner.

    Håper du får en fin dag ?

    1. Maren Aasen

      Herlig 😀 Har faktisk ikke sett det enda! Men må få gjort det 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *