CROSSFIT OPEN 18.3

Altså, denne ukas open-økt… den skilte klinten fra hveten for å si det sånn. Da jeg så økta og at både pullups og muscle up var med, skjønte jeg at jeg ikke hadde mye å stille med. Til og med den skalerte versjonen hadde pullups. Ingen kjære mor her. Siden jeg uansett ikke hadde kommet så langt på den skalerte (hadde stoppet på pullups), valgte jeg å kjøre den vanlige økta (RX). Der var det først 100 double unders (hoppetau), som skulle gå greit, også overhead squat, 36kg, som jeg så så for meg at jeg ikke kom til å klare å få opp stanga en gang. Har prøvd den bare én gang før, og da bare med stanga, eller maks noe lett vekt på. Men jeg klarte faktisk 8 reps! Så ut fra forventningene (som var veldig lave) syntes jeg for såvidt at det ikke gikk ganske bra! Men jeg kom ikke lengre enn det altså.

Her er økta, og den skalerte versjonen er i lysegrå:

Crossfit Open 18:3  
2 rounds for time of:

100 double-unders / single unders 
20 overhead squats – 36kg / 15kg
100 double-unders / single unders 
12 ring muscle-ups / chin-over-bar pull-ups
100 double-unders / single unders
20 dumbbell snatches – 15kg / 10kg
100 double-unders / single unders
12 bar muscle-ups / chin-over-bar pull-ups

Time cap: 14 minutes

Kjør alle øvelsene etter hverandre, og når du har kommet gjennom (for de som klarer det?), start på nytt og kjør gjennom en gang til… så langt du kommer. Målet er å kjøre gjennom to runder på 14 minutter! Som bare de aller aller beste klarer…

Se forklaring og video av økta HER. Der kan du også finne den skalerte versjonen.

Good luck chuck. Eeehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *