CROSSFIT OPEN 18.4

Oh well, nest siste open økt! 70 kg deadlift? Handstand pushups? Og handstand walk? Haha. Jada, dette var jo interessant. Her er økta, og den skalerte versjonen i lysegrått.

Workout 18.4

For time:
21 deadlifts, 70kg / 43kg
21 handstand push-ups / hand-release push-ups
15 deadlifts, 70kg / 43kg
15 handstand push-ups / hand-release push-ups
9 deadlifts, 70kg  / 43kg
9 handstand push-ups / hand-release push-ups
21 deadlifts, 93kg / 61kg
15 m handstand walk / bear crawl
15 deadlifts, 93kg / 61kg
15 m handstand walk / bear crawl
9 deadlifts, 93kg / 61kg
15 m handstand walk / bear crawl

Time cap: 9 min.

Alle øvelsene skal altså gjennomføres innen 9 minutter, evt. så lang du kommer på 9 min. Se film og forklaring av økta HER. 

Jeg kjørte den vanlige økta denne gangen også, men kom ikke så langt… denne gangen heller. 21 deadlift, 70kg? Det er helt klart litt for tungt for meg. Men med gode pauser klarte jeg å få opp den stanga 21 ganger! Det vistes og kjentes godt at det var for tungt da… Jeg løftet for mye med korsryggen, som ikke er bra. Jeg fikk ikke noe ubehag verken under økta eller nå i ettertid, så det gikk greit. Men hadde det vært ei vanlig treningsøkt hadde jeg helt klart tatt av litt vekter. Kom meg uansett gjennom alle 21, også var det handstand pushups sin tur. Det har jeg klart både før og etterpå, men ikke under denne økta så klart. Det har nok mest med at jeg ikke kunne ha armstillingen like bred som jeg er vant til. Siden beina måtte opp over et strek som var målt opp på veggen på forhånd, var jeg nødt til å være smalere med armene. Det ble tyngre, og uvant, så klarte ingen her, og kom ikke lengre før 9 min var omme.

Men som alltid var det uansett gøy å være med, og ikke minst se på de andre. Også blir man motivert til å øve mer på ting man ikke får til! Bare én økt igjen nå! Her finner du de forrige øktene om du vil prøve deg:

18.1, 18.2 og 18.3 

Nå er jeg på vei til Trondheim for en fotoshoot. Snaaages!

2 kommentarer

  1. Digga denne økta! kjørte skalert (Har kjørt alle øktene skalert, for viste det kom til å komme øvelser jeg ikke klarer RX). 21rep på 71 er bra da! Må si at 45 markløft på 60kg etter 45 på 42.5kg var noe av det verste jeg har vert med på mtp sliten rygg. Klarte ikke bevege meg normalt i går fordi jeg var så sliten, haha.

    Lykke til med 18.5 da!

    1. Maren Aasen

      Det skjønner jeg, vurderte det jeg også ja! Skulle ønske jeg klarte NOEN HSPU også da. Ergelig siden jeg egentlig klarer det, men tydeligvis ikke etter standarden :p Får øve litt mer 😉 Sjitt det kan jeg tenke meg ja! Har kjent det godt i korsrygen de siste to dagene jeg også. Blir spennende og se hva siste økt er! Lykke til du også!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *