SISTE CROSSFIT OPEN: 18.5

Ooj da var Crossfit Open 2018 ferdig gitt, 5 uker, og 5 økter er gjennomført. Og akkurat det var målet mitt; delta, og gjennomføre. Jeg hadde ikke peiling på hva jeg gikk til, og bare slang med med både for en fin utfordring, treningsmotivasjon og noe nytt. Kom i alle fall ikke sist da, verken i verden, Europa eller i min «boks» 😉


WORKOUT 18.5

Kjør så mange runder som mulig på 7 minutter:

3 thrusters
3 chest-to-bar pull-ups
6 thrusters
6 chest-to-bar pull-ups
9 thrusters
9 chest-to-bar pull-ups
12 thrusters
12 chest-to-bar pull-ups
15 thrusters
15 chest-to-bar pull-ups
18 thrusters
18 chest-to-bar pull-ups

osv.
30 kg på thrusters! Skalert versjon var 20kg på thrusters, og  jumping chin-over-bar-pull-ups i stedet for chest-to-bar pull-ups. Se forklaring og video av økta HER. 

Og hvordan det gikk? Eeeeeeh. Klarte seff ikke chest-to-bar-pullups, det hadde jeg jo aldri prøvd før, lol, så det stoppet etter tre thrusters. Haha, korteste økta for min del 😉 Ville likesom ikke ta skalert når jeg først hadde kommet så godt i gang på de forrige øktene.

Alt i alt var det veldig gøy å være med å se hva dette gikk ut på. Det morsomste var vell engasjementet blant alle deltakerne som møttes og trente og heiet på hverandre. Alle møtte utfordringer og vanskelige øvelser underveis. Jeg har lært at 1) jeg får til mer enn jeg tror, 2) jeg er sterkere enn jeg tror, og 3) det er mye jeg må (vil) øve videre på! Det som blir mest gøy er jo å om et år kunne se tilbake og sammenligne hva jeg får til da, kontra nå. Pullups, handstand pushups, handstand walk, muscle-up osv…. I´m coming for yahhh. Ehe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *