HADE MARS, HEI APRIL

APRIL! Beste måneden i året! Fordi jeg har bursdag da, og det endelig begynner å bli skikkelig vår! hihi. Vi er jo allerede godt i gang med april, men siden det har vært påske er det vel lov å henge litt etter… 😉

HADE MARS
 


MEG:
Meget fornøyd med å ha hatt enda en skype-portugisisktime! Det går ikke akkurat veldig fort frem med meg, men det er i alle fall en start. Skal til Portugal i slutten av måneden, så må vell prøve å få til minst én time til før jeg drar. Ellers har det vært en del modelljobbing, som alltid er en gøy variasjon i hverdagen. Også var det så klart superdigg med påskeferie (selv om jeg var syk).


BLOGGEN:
Girltalk – hormonsyklus, naturlig prevensjon og adaptogener har vært tema, og har tydeligvis falt i smak. Gøy når dere engasjerer dere med spørsmål og egne erfaringer 🙂


BESTE OPPSKRIFT
Snickerskake seff, selv om jeg bare linket til en tidligere oppskrift. Ellers lavkarbo surdeigsbrød. 

MEST LESTE INNLEGG:
Naturlig syklus og prevensjon
Hormonsyklus – fire faser
Adaptogener – hva er det?
doTERRA – eteriske oljer
Maca

MEST SETTE VIDEO
Uupsi.. ingen video fra mars. So little time, so much to do…

Throw back til bursdag i Portugal i april i fjor <3 

HEI APRIL

GLEDER MEG TIL:
London for å besøke søstera til Luca (til venstre på bildet) og Portugaaal i slutten av måneden! Tradisjon tro feires min og svigermor (i midten av bildet) sin bursdag der. Dette blir tredje året på rad, det gledes STORT og er noe jeg lenge har sett frem til.


BLOGGEN:
Her kommer det litt diverse, men ekstra fokus på hud- og kroppspleie denne måneden, og særlig da naturlige produkter, og noe hjemmelaget. Har også et par innlegg igjen fra forrige måneds girltalk, pluss  noen digge oppskrifter på lur. Oooog litt mere doTerra-oljer… for nå har jeg brukt de en del (MYE) og begynt å få noen favoritter, og fav måter og bruke de på. Skal prøve å få i gang vloggen igjen, men jaggu meg ikke lett å få den til å flyte, siden det krever så mye mer tid og planlegging… men lover å gjøre et forsøk. NOE må jeg da få til.

APRIL, BRING IT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *