SKINLOVE – NATURLIG OG ØKOLOGISK SKJØNNHET

I går skrev jeg at jeg i løpet av de siste årene gradvis har byttet ut det meste av hud- og kroppspleieprodukter til mer naturlige, rene og økologiske produkter. Huden er vårt største organ, og det vi smører på den trekkes inn i kroppen. Det er derfor like viktig at det vi smører på oss er trygt og rent, akkurat som maten vi spiser.

Jeg har testet og byttet til forskjellige merker de siste par årene, og funnet mange gode. Det er som sagt bare en fryd siden det stadig kommer nye slike produkter og butikker. Skinlove.no er en sånn nettbutikk, som selger rene, naturlige og økologiske hud- og kroppspleieprodukter. De har sååå mye fint, og jeg får lyst til å prøve ALT! Jeg var så heldig og få teste noe fra de! Jeg har veldig tørr og sensitiv hud, som lett blir irritert og får utslett om jeg bruker feil produkter. De anbefalte meg derfor disse produktene, ooog jeg digger de!

Pai Kamille og Rose rens: Rens har jeg brukt så lenge jeg kan huske, morgen og kveld, hver eneste dag, for å fjerne sminke og rense huden. Denne irriterer ikke og tørker ikke ut huden, men heller pleier med oljer, omega-3 og vitaminer.

Pai Lotus og Appelsinblomst toner: Herlig blomsterduft som jeg sprayer på ansiktet etter rens, eller når som helst i løpet av dagen hvis jeg trenger en oppkvikker! Perfekt å ha med i veska. Dette er en alkoholfri toner som beroliger, toner og pleier tørr og følsom hud. Den beskytter også huden mot frie radikaler.

Pai Back To Life Hydration serum: Jeg elsker serum, og bruker det under dagkrem eller olje. Serum trekker kjapt inn i huden og jobber dypere enn vanlig krem og olje. Denne gir fukt til dehydrert hud, uten å irritere.

Pai Avokado og Jojoba dagkrem: Siden jeg har falt pladask for ansiktsoljer det siste året, var jeg litt skeptisk til å gå tilbake til en krem. Men når jeg så ingredienslisten skjønte jeg at denne var jo stappet med gode oljer som jojobaolje, avokadoolje og tistelolje. Dessuten var det litt digg å smøre på noe som trekker kjapt inn i huden på dagtid, og huden min holder seg fuktet og myk hele dagen.

BYBI Supercharge serum: Denne bruker jeg på natta. Det er et mer oljete serum, så med denne føler jeg ikke at jeg trenger noe mer, og huden er fuktig og myk når jeg våkner. Den er en høykonsentrert behandling som går skikkelig i dybden i huden og virker gjenoppbyggende på cellene.

BYBI Babe Balm: Dette er et multiprodukt som kan brukes til alt! Highlighter, fuktighetskrem, rens, som primer under sminke, på øyebryn, på tørre hæler og albuer, på hårtuppene ooosv.

Simple As That solkrem: Jeg har alltid syntes solkrem har vært det ekleste å smøre på kroppen, fordi jeg tenker at det er en av verstingene når det kommer til kjemikalier. Så da er det digg og vite at det finnes rene, trygge produkter her også. Denne trakk raskt inn i huden uten å føles klissete. OM jeg gleder meg til å ta med denne til Portugal om et par uker eller!! Smører meg med den beste samvittighet da!

Odylique coconut candy scrub: Bare si coconut til meg så er jeg solgt. Og denne luktet deilig kokos, ikke sånn kunstig. Etter en dusj med denne, etterfulgt av Odylique Toning Fruit Butter, er huden silkemyk og fuktig! Den siste er også fin å bruke etter soling og bading… så disse to blir nok også med til Portugal.

Til slutt vil jeg også tipse om at de har sminke, for eksempel leppestiftene fra Living Nature, som både pleier og gir farge! Eller en jeg har blitt helt avhengig av; kremconcealeren RMS Un Cover-Up! Når jeg først prøvde denne syntes jeg den dekket for lite, men nå er jeg helt avhengig av den. Nå synes jeg den dekker akkurat passe, og gir den perfekte usminkede looken, der du ser freshere ut, uten at det ser ut som du har sminket deg. (Så kan man heller ha en som dekker mer på lur om det skulle trengs). Ser forresten også at de har merket Plume, som har et naturlig vippe- og brynserum + brynfarger med mange av de samme ingrediensene som i serumet… altså som får vipper og bryn til å vokse fortere og lengre. Yes pleeease. (Disse har jeg ikke prøvd selv… var bare et ekstra lite tips).

Sooo that was it. Har dere hørt om Skinlove før, og prøvd noen produkter? Jeg er i alle fall veeldig fornøyd så langt! Sånn egenpleie er noe jeg setter HØYT både i hverdagen og i helger med mer tid, og er like viktig for meg som å trene og spise sunt.

2 kommentarer

  1. Ja, Skinlove er min favorittbutikk. Deretter kommer Pureyou og greenspirit???

    1. Maren Aasen

      Coool 😀 Jaa pureyou er også super! Greenspirit må jeg sjekke 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *