PANNEKAKER OG MATCHA ISLATTE

Det var tre ting som gjorde denne søndagen perfekt..

..SOL (vi snakker bikinitemp i solveggen), iskald matchalatte og verdens beste superpannekaker (oppskrift her)!

MATCHA ISLATTE
Ett glass mandelmelk eller annen melk
1/2 ts matchapulver

Miks i blender. Tilsett gjerne isbiter!

<3

8 kommentarer

 1. Hei! Hvilken kokosmelk bruker du i pannekakene og hvilken mandelmelk bruker du? Tusen takk for en inspirerende blogg! Beste hilsen, Mari

  1. Maren Aasen

   Hei 😀 Jeg liker best den i rosa kartong fra Rema1000, eller coop englamark sin økologiske. Mandelmelk; da tar jeg den jeg finner som er usøtet, uten sukker. Pleier å stå foran, eller les ingredienslista) 😉

 2. Cathrine

  Kan jeg spørre hva for smak denne matchaen har? Jeg har nettopp bestilt en boks med dette selv. I håp om mer energi.

  1. Maren Aasen

   Grønn te 😀

 3. NAM!!

  1. Maren Aasen

   Jaaaass 😀

 4. Hei, Maren! Takk for inspirasjon 🙂 Kan jeg spørre hvilket matchapulver du bruker, og hvor dette er kjøpt?

  Ha en fin fredag!

  1. Maren Aasen

   Hei Malin! 😀 Det varierer… enten kjøper jeg på helsekost, eller i Portugal, eller på iHerb.com… så ikke noe fast. Sjekker bare ingrediensene at det kun er ren matcha. Noen er blandet med sukker. Fin fredag til deg også ;*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *