TØRRBØRSTING

Hallo i fredagskvelden! Et lite hot egenpleietips fra meg; tørrbørsting!

Har dere prøvd det? Det er veldig deilig altså! Du bruker rett og slett en sånn børste, skrubbehanske eller lignende og skrubber hele kroppen i lette sirkelbevegelser når huden er tørr, FØR du går i dusjen. Og hva skjer daaa;

 • Du setter i gang blodsirkulasjonen og det gir et varmt og deilig energikick! Derfor liker jeg best å gjøre det med en gang jeg står opp, også hoppe i dusjen. Tar du i tillegg en kald dusj… daa våkner du da.
 • Du stimulerer lymfesystemet rett under huden som hjelper kroppen med avgiftning
 • Du fjerner døde hudceller og åpner porene, og etterlater huden silkemyk!

Jeg syntes der var litt vondt i starten når børsten var helt ny, så gjorde det bare forsiktig. Men nå som den har blitt mer brukt kan jeg ta hardere. Det er vondt, deilig og oppkvikkende på en gang, og man blir nesten litt avhengig etter hvert! Husker ikke helt hvor jeg kjøpte min, fant den på nett en plass. Men ser at både pureskin.no og skinlove.no har lignende. Også hadde det jo vært digg med en med langt skaft også, for ryggen!

God helg <3

4 kommentarer

 1. Eli Brattaas

  Bruk dôTERRA grapefrukt på børsten når du tørrbørster og gjerne i bodylotion om du smører deg med det. Forebygger og fjerner cellulitter. God helg!

  1. Maren Aasen

   Ååh for et fint tips! Takk, det skal jeg prøve i morgen 😀 God helg!

 2. Kan man tørrbørste kroppen når man er gravid?

  1. Maren Aasen

   Ja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *