Disse oljene har jeg med på reise

Feeeerieee! O M G det føles magisk! Første stopp er London, og jeg kom meg hit i natt. Luca er her allerede, vi besøker søstera hans som har vokst opp her. Tvillingbroren hans kom også fra Portugal i går, så det blir gøy å utforske byen sammen med de! Jeg har faktisk aldri vært i London før. Vi blir bare her til i morgen, da reiser vi videre til Portugal.

Jeg måtte jo så klart ha med meg noen oljer på turen (ref. søndagens vlog).. har jo blitt ganske avhengig av de. Men jeg har jo så mange, så har valgt ut bare noen få og ta med, og det ble disse;

Oregano og OnGuard; i tilfelle en forkjølelse skulle komme snikende. Det er jo både typisk og ekstra kjedelig når man har ferie, så der gjelder det å være forberedt. Kanskje tar jeg litt for å forebygge også.

Sitron: for å ha i vann på morgenen, eller i vannflaske ut på tur.

Peppermint: digg å ha å lukte på som en oppkvikker, før trening eller hvis jeg er litt tett i nesa… på flyet for eksempel. Og ikke minst til å massere med olje på støle muskler.

ZenGest: denne virker styrkende og beroligende på fordøyelsen, så den er fin å ha på flyet mot oppblåsthet og stressmage/reisemage. Også fin og ha på lur før måltider med mat som kan være litt annerledes enn det jeg spiser til vanlig.. da er det jo lett at det blir litt ektra krøll. Jeg kommer tilbake til denne oljen når jeg har fått testet litt mer…

Cinnamon: bare fordi det smaker så digg! For fresh og deilig smak i munnen på flyet, eller hvis jeg får lyst på noe søtt.

Nå skal vi utforske London. Ha en superrrr dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *