London tips – Mat og sånt

Ok jeg kan ikke akkurat si at JEG har så mye Londontips og komme med, siden jeg var der bare én og en halv dag, og mesteparten av tiden va det bursdagen til søstera til Luca som skulle feires. Så måtte bare go with the flow med de andre og det som var planlagt. Vi var blant annet i et escape room der vi ble stengt inn i et rom i 60 minutter, og skulle prøve å løse forskjellige oppgaver, finne koder og nøkler for å komme oss ut før den creapy tannlegen drepte oss. And we made it… med 15 minutter 😉 Det var intenst og gøy, så anbefales som en kjapp og annerledes gruppeaktivitet.

Men jeg spurte dere på instastory om tips til bra mat- og helsebutikker og steder som var verdt å sjekke ut  i London.. bortsett fra Whole Foods da, som jeg så klart måtte innom for å kjøpe kombucha. Jeg fikk mange fine tips, så tenkte å dele de med dere, selv om jeg ikke fikk sjekket ut en eneste en av de selv…. Neeext time!

DERES TIPS TIL MAT- OG HELSE I LONDON: 

Whole Foods
Daylesford
Planet Organic
Le Fromagerie
Natural Kitchen
Selfridge Foodhall
Bone Tea Broth Bar
Deliciously Ella Deli
Nama Foods
Holland & Barrett
Borough Market
Brick Lane Market
Shoreditch-området
26 grains
Liva´s Kitchen
High Mood Food
Hawksmoor
John Bell & Croyden
The Laughing Heart
Lyles

Woow for en liste! Og mange av disse var det flere som nevnte, så sikkert mye bra her! Skjønner at jeg må tilbake med litt bedre tid for å innom noen av de på lista.

Nå har vi kommet oss til Portugal. Jeg har gått en lang morgentur og solt meg. Deeeilig! Tror kanskje jeg må sykle ut og ta et kjapt bad også, mens Luca er å surfer. Ahhh livet.

2 kommentarer

 1. Christina

  Hei fine deg!
  Jeg lurte på hvor du anbefaler å reise til i Portugal? Jeg tenker meg dit i sommer, vil helst ved sjøen et sted men klarer ikke bestemme meg. Hva anbefaler du ved sjøen med fin natur/fine strender? Evt. en rute med flere stoppesteder.
  Takk for såå mye fin inspo og nyttige tips og oppskrifter!!

  1. Maren Aasen

   Hei 🙂 Tenkte faktisk akkurat på å lage et eget innlegg med Portugal-tips! Så da kommer det snart 😉 Takk for fine ord 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *