HADE APRIL, HEI MAI

HADE APRIL  

Som forventet gikk april så alt for fort, det gjør den alltid, siden det er favorittmåneden min, vi pleier å reise til Portugal og jeg har bursdag. POffff så er den over. Jaja, nå kan sommeren bare komme, si! Her som vanlig er en liten oppsummering, og en sniktitt på hva som kommer.

MEG:
Viktige milepæler i Surf Kombucha er nådd, jeg har byttet ut crossfitsenteret med utetrening and looove it! Og som sagt vårens høydepunkt; bursdag og Portugal! Blitt 28 år gitt. Synes bare det er stas jeg. Det ble en rolig men veldig fin feiring i år.

BLOGGEN:
Her har du fått diverse tips til naturlig hudpleie, noen hjemmelagde produkter, tørrbørsting, oilpulling, og litt mer greie på doTerraoljene jeg bruker. I tillegg til digge oppskrifter, ble det litt reisetips siden jeg var på reise; London-tips, lydboktips, oljer på reise, og en enkel og effektiv treningsøkt.

BESTE OPPSKRIFT
To med scampi; quinoasalt og noodle wok.

MEST LESTE INNLEGG:
Naturlig hjemmelaget tørrsjampo
Slik trener og spiser jeg etter syklusen
Derfor bør du velge naturlig hudpleie
Skinlove – naturlig og økologisk skjønnhet 
Pannekaker og matcha islatte

MEST SETTE VIDEO
Klarte å duke inn én video i april da! Wooop. Så det ble denne om hvordan jeg bruker mine favoritt doTERRA-oljer!


HEI MAI

GLEDER MEG TIL:
Å bli tante igjen!! Soon soon! <3 Og mere vår, og 17.mai seff.


BLOGGEN:
Her kommer blant annet Portugaltips (fikk spørsmål om det), et par innlegg til fra forrige måneds tema som har med kroppspleie og den slags å gjøre. Noen friske oppskrifter, litt 17.mai-modus, og til slutt litt fokus på fordøyelse og tarm (igjen. Aldri nok av det). Har også noen vlogger/videoer på lur.

MAI, BRING IT! I´M READY!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *