VLOG: MIN MORGENRUTINE

Reklame (filmen inneholder sponsede produkter fra skinlove.no) 

Goood morgen! Mandaaag, og jeg er skikkelig stoka på ny uke og å komme i gang skikkelig med rutiner og trening igjen. Det gikk litt i ett etter jeg kom hjem fra ferie.. alltid mye å ta igjen, pluss at jeg dro rett til Namsos for å stå på stand med Surf Kombucha på foredrag med Berit Nordstrand, og i helga hadde vi baby shower for ei venninne her hjemme. Men nå er jeg back on track igjen føler jeg; i går hadde jeg en deilig løpetur i en av mine favorittløyper hjemme hos mamma og pappa… åååh har savnet de rundene! Jeg fikk også mekket ferdig ny video, planlagt den kommende uka, óg var oppe tidlig i dag. Yaaass!

Her kommer en video med min morgenrutine, sånn som den stort sett er. Men nei, jeg tørrbørster og dusjer ikke hveer morgen.. bare når jeg har eller tar meg litt ekstra tid, eller føler for det. Men vann og kaffe/te er ganske bankers mens jeg planlegger og går gjennom maillista. Frokosten kommer som regel et par timer etter jeg har stått opp, når jeg blir sulten. Noen ganger kan jeg sitte mange timer å jobbe hjemme, det er digg, ellers går jeg på kontoret som ligger rett ved, eller så er det rett i produksjonen eller i møter fra morgenen av. Så det er ikke alltid jeg har like god tid på morgenen, men jeg elsker å stå opp før Luca, bare for å få noen minutter heelt alene med kaffekoppen, planleggeren og mac´en. Små gleder.

I det siste har jeg vært litt sløv og blitt sittende og scrolle på insta eller se instastoryes i stedet… men sjitt da er det så lett å bli sittende ass, så nå er det slutt på det! Dessuten har jeg tenkt å komme i gang med morgentrening igjen, nå som det har blitt lyst og varmere på morgenen. For det er sååå digg!! Må bare klare å legge meg liitt tidligere først ;)

Aanyways… snurr film, og følg gjerne min YouTubekanal for flere videoer!

Og nei, jeg orket ikke snakke til kameraet så tidlig på morgenen. Tydeligvis ikke smile så mye heller Zzzzz

9 kommentarer

 1. Hei ! Du er fantastisk flink på alt !Og takk for du inspirer så mye råd ♥️To spårsmøl 😊hva var det du har bland i smoothie ?og hvor man kan kjøpe de produktene du har brukt på ansiktet takk!!

  1. Maren Aasen

   Hei! Tusen takk for det :) Det står på filmen hva jeg har i smoothien… har skrevet det på siden når jeg lager den ;) Produktene er fra skinlove.no <3

 2. Veldig gøy å se! Vi har ganske lik morgen, elsker å starte dagen slik. ☺️

  1. Maren Aasen

   haha herlig :D Jeg og!

 3. Jeg er på utkikk etter ny smoothiemaskin/blender. Den du har så veldig smart ut! Hvordan merke er det? Eller har du noe annet å anbefale?☺️

  1. Maren Aasen

   Fant den litt random på en coop butikk til 600kr eller noe sånt, og liker den veldig godt! Russel Hobbs er merket.

 4. Ok😀tusen takk for svar💗

 5. Heisann! Har lest mye av det du har skrevet om økologisk hudpleie, da jeg selv har veldig sensitiv og litt eksemutsatt hud. Men.. jeg sliter med å finne en lypsyl med solfaktor som jeg ikke reagerer på. Da jeg er mye i fjellet trengs det en med litt ordentlig faktor. Har henne organic sin leppebalm og den er jeg veldig fornøyd med! Lurte på om du hadde tips til noe lignende, men med solfaktor? :-)

  1. Maren Aasen

   Hei :D Hmm dessverre.. sjekk med de i skinlove.no eller pureyou.no, de har vel mer peiling enn meg :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *