CROSSFIT ER BYTTET UT MED UTETRENING

Sommeren kom tidlig til Trøndelag, og det ER så deilig! Løpe rundt barbeint i bikini, grille, hoppe trampoline og løpe i skogen. Og det er grunnen til at jeg nå jeg har tatt en pause fra crossfit. Når jeg meldte meg inn i høst, var jeg usikker på hvor lenge jeg kom til å være med, mest fordi det var langt å kjøre. Men jeg tenkte at jeg uansett ville prøve, og heller melde meg ut/ta en pause når våren kom. Det var så gøy med crossfit, at jeg ble med helt til våren. Det var verdt kjøreturen. Men så fort våren kom, er det eneste jeg vil; UUUUT! Ut å løpe i sola og i skogen. Langturer, bakkeintervaller, trappeintervaller, gåturer, fjellturer. Også litt styrke innimellom, ute, eller inne på en regnværsdag.

Kanskje joiner jeg crossfiten igjen når mørket og kulda kommer tilbake, men for nå, er den byttet ut med utetrening. Variasjon er nettopp det som motiverer meg til å trene jevn og trutt, året rundt. Jeg tenkte på det en dag her, at jeg blir faktisk ikke motivert av mål eller fremgang. Jeg bryr meg ikke om jeg blir sterkere eller kjappere. Det er rett og slett bare det å være i aktivitet som motiverer meg. Følelsen og energien det gir, og å kunne variere. Mere styrke inne på vinteren; og styrketrening kommer jo i mange varianter og variasjoner, pluss ski så klart. Også mer ute resten av året; løping, styrke, yoga, tennis, sykling, fjellturer… you name it, give it to me.

Seee daa! Det blir jo ikke bedre enn dette? Og ikke vanskelig å komme seg ut når det er sånn! 

Jeg liker også å variere mellom å følge en plan, og ikke gjøre det. Gå på timer, eller kjøre fritt for meg selv.  De siste månedene har det vært digg å kunne dra på crossfit og få servert en time og bli pushet av andre. Mens nå er jeg klar for å få satt opp en treningsplan for sommeren, tilpasset mine ønsker. Den får jeg tilsendt snart, med mer fokus på styrke og utetrening, så da skal jeg dele den med dere, lover! På tide med litt mer treningsinspo her inne igjen 🙂

Hvordan trener dere i sommer? Tar dere helt fri, kjører på som før eller gjør endringer? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *