SUNN DRINK TIL 17.MAI

La meg friste med denne drinken, som må være verdens sunneste drink (?), til 17.mai! For hvilke andre drinker er det som har både lite sukker, ikke noe kunstig søtning, enzymer og syrer som virker detoxende OG melkesyrebakterier som er bra for magen? Noooot many. Og er det én ting som fucker med miljøet i tarmen vår, så er det alkohol.

Dette er rett og slett;

Surf Kombucha Tropisk Ingefær med isbiter, sitron og ferske mynteblader. 

Den perfekte alkoholfrie sommerdrinken, som gjør noe godt for kroppen! Litt mer gøy å servere også, enn brus eller eplemost? Jeg brukte tropisk ingefær, men det blir knallgodt med både mango- og bringebærkombuchaen også.


Og ps: du ska så klart blande i noe sterkt om du skal ut på en snurr på denne fine dagen. Prøv denne med gin for eksempel 😉

På en snurr eller ikke… GOD 17.MAI i morgen! <3

Les mer om Surf Kombucha og hvor du får tak i det på surfkombucha.no. Sjekk også facebooksiden og instagram for mer inspo. Tagg oss gjerne hvis du lager en deilig Surfedrink så vi får se! (Jeg merket dette innlegget med annonse siden jeg regner med det telles som #reklameforegetprodukt. Sånn har det blitt….)

2 kommentarer

  1. Det ser kjempegodt ut! Og så enkelt da. Jeg digger at kombucha er blitt så lett å få tak i! Helt perfekt for slike som meg som ikke er spesielt glad i alkohol. Så jeg skal feire morgendagen med et glass fermenterte bobler 😀 Surf Kombucha er favoritten – såå god! Ha en fin 17. mai 🙂

    1. Maren Aasen

      Åååh så gøy å høre!! =D Da skåler jeg med deg med Surf Kombucha i morgen! Hipp hurra og gratulerer med dagen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *