DENNE REDDER OPPBLÅST (REISE)MAGE

Juhu! Håper dere har og har hatt en fin pinsehelg. Vi tok en spontan tur til hytta på fjellet. Ble bare en natt, så kom ned igjen i går. Og nå skal vi straks komme oss ut på en sykkeltur i solsteiken!

Over til noe annet… HER skrev jeg om hvilke oljer jeg tok med på reisen til London/Portugal. Luca brukte de mest faktisk; oregano og OnGuard når har følte seg litt pjust (ble ikke syk heldigvis), og jeg masserte han med med peppermintoljen når han fikk en strekk/kink i nakken. Ellers brukte jeg selv faktisk  ZenGest mest, og den reddet virkelig reisemagen!! Sjitt jeg er glad jeg hadde med den!

Det startet allerede på flytet på vei til London. Jeg hadde spist en del brød før jeg dro. Det var surdeigsbrød, så det pleier å gå bra, men med en lang, stressende dag + reising ble jeg oppblåst og fikk skikkelig vondt i magen med en gang flyet var på vei opp i lufta. Jeg dryppet 4-5 dråper ZenGest i en flaske vann, drakk opp den, og bare etter en liten time hadde det roet seg helt!  Smerter og luft var borte!

ZenGest består av ingefær, karve, anis,fennikel, peppermint, koriander og estragon, som alle virker beroligende og støttende på fordøyelsen.

Nevnte jeg at den smaker anis? Ehhhja, jeg elsker jo lakris, så vannet smakte jo suuupergodt! At jeg ikke har brukt denne tidligere! Jeg brukte denne flittig hele turen, både i London, Portugal og på flyet på vei hjem også.

Denne hjelper jo på fordøyelsen sånn generelt sett også, ikke bare på reise, men jeg skriver det fordi om man sliter med fordøyelsen sånn typ.. hele tiden, ville jeg prøvd å komme til bunns i årsaken, som kan være så mangt.

Jeg har ikke noe særlig problem med magen lengre, men typisk på reise eller om jeg har spist for mye av noe jeg ikke tåler så bra, da er ZenGest gull å ha. For meg er nok det beste egentlig å faste på reise, altså å ikke spise noe før og under reisen. Særlig hvis det er en lang reise med fly, da får jeg ofte litt ubehag. Men det er ikke alltid det passer seg å faste. Det kommer jo litt an på hvor lang reisen er, hva jeg har spist dagene før (lettere hvis jeg har spist mye fett og lite karbs så blodsukker er stabilt og fettforbrenningen bra), og hvis flyet er tidlig på morgenen ikke sent på kvelden.

Anyways… ZenGest ble en lifesaver for meg, og nå blir den med meg i veska hvor enn jeg går i verden.

Les mer om oljene HER, og se video HER, og send meg mail om du vil vite mer om bestilling (post@marenaasen.no). Jeg skrev tidligere at det skulle komme mer om mageproblemer and what to do about it… så det kommer det mer om denne uka. Heng med 😀

8 kommentarer

 1. Jeg kjenner meg så igjen! Jeg får så og si alltid trøbbel med magen på dager med mye sitting og mentalt stress. Så typisk ved flyreiser, i selskaper, mange timer i bil og liknende. Jeg pleier alltid å ha bitterstern i veska i slike situasjoner, men kanskje jeg burde gi denne oljeblandingen en sjanse? 🙂

  1. Maren Aasen

   Det er mye som påvirker magen ja, ikke bare maten! Jeg brukte også bitterstern en periode, men syntes ikke jeg merket noe forskjell. Ble derfor så overrasket når ZenGest funket så bra! Men det kan så klart være individuelt hva som funker best 🙂

 2. Hei, den zengest oljen er jeg interessert i å prøve ut. Hvor får jeg tak i den?

  1. Maren Aasen

   Du har fått svar på mail 😀 <3

 3. Hei! Hvor kan man få tak i disse oljene? 🙂

  1. Maren Aasen

   Send meg mail: post@marenaasen.no 🙂

 4. Hei hvor får man tak i denne?

  1. Maren Aasen

   Send meg mail post@marenaasen.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *