OSLOVE

Jeg har vært noen dager i Oslo igjen, bare for kos denne gangen. Feiret 90-årsdagen til mormora til Luca, og besøkte Marit <3 Og hallooo trope da! Heelt syden. Vi var på Huk og solte og badet, der var det så klart stappa med folk, men deilig uansett. Sjekk salaten vi hadde med, verdt å prøve! Også min nye doTerra-favoritt; LIME-oljen i vann. Ehhhnam. Jeg bruker også termosflaska jeg fikk på UI-kick off´en, fra Corkcicle, og da holder vannet seg kaldt og deilig, tross varmen. Vi var også innom Oslo Raw og spiste kake. Måtte kjøpe med meg boka til Tiril, så nå skal det bakes! Ellers middag i hagen og pizza i parken… det ble en fin liten miniferie det.

Nå skal jeg begynne å mekke sammen en vlog + planlegge juni-bloggen. Nyt sommervarmen så lenge <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *