HADE MAI, HEI JUNI

Okei wow, mai… er vel ikke annet å si enn at sommeren er i gang, og mai har vært trooope! Love it, og håper det fortsetter sånn!

HADE MAI

MEG:
Sol, bad, jobb og Oslo. Også har jeg blitt tante igjen, til en nydelig liten gutt. Så dét + Oslo-helga var nok månedens highlights for min del. Såå deilig å være tilbake der noen dager, og bare ha fri, sommervarmen, sykle ut til Huk, byliv, park… ahhh flashback og gode minner til da jeg selv bodde der.


BLOGGEN:
Her har dere fått Portugal-tips, oppskrifter, 17-mai stemning, og ellers litt fokus på fordøyelse.

BESTE OPPSKRIFT
Sjokoladeis med mandelsmør, og burger med bacon, blåmuggost og avokado. O M G til begge!

MEST LESTE INNLEGG:
Slik fikser du fordøyelsen din 
Hvordan jeg fikset fordøyelsen min
J.Lindeberg ELLE 


VLOGs:
Det ble med denne ene; Min morgenrutine

HEI JUNI

Meg: 
Til uka skal jeg til Ålesund på fotoshoot et par dager, det blir fint. Ellers har jeg ingen andre planer faktisk. Fokus blir jobb, trening og nyte sommeren. Kanskje noen spontane småturer dukker opp? Luca er i Portugal en tur igjen, men kommer hjem til neste helg.

Bloggen: 
Tenkte det var på tide med litt fokus på trening! Så håper jeg noen treningsinteresserte følgere også. Jeg skal filme øktene i det nye treningprogrammet mitt, så det kommer som vlogs. Det blir helt klart mest utetrening i sommer, men også en inne/studio-økt. Det blir som alltid litt mat også. Jeg har satt i gang litt fermentering, så kommer med oppdatering på det om det er noe som blir bra. Også har jeg planer om å lage minst én av rå-kakene fra boka RåGodt!

Følg med <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *