FOTOSHOOT I ÅLESUND

God kveeeld! En liten oppdatering fra meg. Jeg er tilbake etter noen dager på fotoshoot i Ålesund, for BLÆST. Dette var vel fjerde gangen jeg jobbet med de. Alltid like koselig, også fiiiine fine byen daa!

Jeg måtte så klart ta trappene opp til fjellstua denne gangen også. Den utsikten er så verdt det! Nå er jeg så sliten atte hjælp. Sov bare 5 timer i natt siden jeg måtte opp supertidlig å gjøre klart varer til sending i dag. Sååå jeg går og legger meg, også har jeg forhåpentligvis mer energi og noe mer fornuftig å komme med i morgen. Da skal jeg svare kommentarer og spørsmål jeg ikke har rukket og svare på også. Jeg ser dere altså, og jeg svarer alle! ..når jeg får tid, for det er bare superkos! 🙂

God helg da dere <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *