BABY ON THE WAY

På tide å fortelle om den lille som vokser inni magen min! Mange vet det jo allerede, de nærmeste venner og familie og de jeg har hatt mest kontakt med de siste fire månedene… for jeg er fire måneder på vei allerede, 17 uker. Wææ, snart halvveis!! Men det føles likevel rart å si det høyt sånn skikkelig, her liksom. Men også på tide 🙂

Jeg har vært litt on and off de siste månedene, både når det gjelder blogg og sosiale medier, trening, mat, motivasjon, energi, svare på kommentarer osv. Og dette er altså grunnen. Ikke sikkert noen har lagt merke til det en gang, men det føles uansett godt å endelig fortelle det.

Vi har ventet litt med å fortelle det sånn offentlig, ikke fordi vi har vært bekymret for at noe skal skje… jeg er en veldig lite bekymret person, sånn generelt, så slo meg kjapt til ro med at om dette er ment å gå bra, så går det bra. Men vi har jo venner og familie litt rundt om på alle kanter både i Norge og Portugal, og hadde lyst til å fortelle nyheten til de nærmeste etter hvert som vi møtte de, så da tok det litt lengre tid. Og i grunn har det vært godt å bare holde det for oss selv og de nærmeste så lenge som mulig.. det har gitt meg en ro. Men nå begynner jo magen sakte men sikkert og vokse, så da blir det etter hvert vanskeligere å skjule også, så da var det liksom på tide.

Vi er selvfølgelig kjempespente og gleder oss veldig! 😀 <3 Dette er jo første gang for oss, så prøver bare å ikke ha noe planer eller forventninger, og ta en dag av gangen. Vi vet ikke kjønn enda, men skal på ultralyd om to uker. Også får vi en bebis rundt november-tider da, og livet blir snudd på hodet!

Dette blir nok ingen preggo-bebis blogg, men noen innlegg vinklet i den retningen blir det naturlig nok. Dessuten er jo typ 90% av mine følgere kvinner, og de fleste en plass mellom 20-40 år. Så da er det jo stor sjanse for at dere enten har barn, er gravide eller skal bli det i nærmeste fremtid. Så regner med interessen er der for mange 😉 For meg var det i alle fall fint å kunne gå tilbake til blogger å lese innlegg som jeg tidligere kanskje ikke hadde særlig interesse av å lese, men som jeg nå hadde glede av å kunne søke opp. Så første gravid update med en oppsummering av ukene som har gått allerede kommer nok snart 🙂

<3

15 kommentarer

 1. Solfrid

  Utrolig koselig nyhet! Gratulerer så mye 😀

  1. Maren Aasen

   Tusen takk 😀

 2. Ooj så koselig!! Gratulere så mye til deg og Luca. Ser for meg deg som en nydelig mamma. Og foooor en fin babymage ?

 3. Gratulerer til dere! <3 Absolutt interessant med preggo-bebis-relaterte innlegg.

 4. Jeg tenkte faktisk på det her om dagen da du sa du var sliten /ikke helt i form og ikke har vært like mye på. Jeg er kanskje litt påvirket av at jeg selv er gravid. Ett av de symtomene de første månedene mine var at jeg var helt utslitt så tenkte automatisk på at det ?
  Så glad på dine vegne! Kjempekoselig!

  1. Maren Aasen

   hehe ja flere som har hatt en liten mistanke 😉 Gratulerer til deg også!! 😀 Hvor langt på vei?

   1. Bare 2,5 uke igjen til termin, så er snart ferdig med å være gravid. Skal bli deilig, men kanskje man savner det også? Synes selv magen min er fin ? men det skal bli deilig å ikke bære bebisen på magen (tungt) og heller kunne holde henne i armene?

   2. Maren Aasen

    Så spennendeeee! Kjenner jeg gruer meg litt til den siste tida ja. Tipper den er litt tyngre og går litt treigere. Nå merker jeg jo nesten ingenting. Deilig, hehe. Lykke til! <3

 5. Hannah Lina

  Åhh, gratulerer til dere begge to!! Så koselige nyheter.?

  1. Maren Aasen

   Tusen takk 😀 <3

 6. Gratulerer! ?

  1. Maren Aasen

   Takk 😀

 7. Gratulerer ? ❤

 8. Gratulerer så mye! Er fast leser og 22 uker på vei selv 🙂 Blir artig å følge deg under graviditeren, og etterpå!

  1. Maren Aasen

   Takk 😀 åååh så gøy, da er vi jo ganske close 😀 Håper alt går fint der <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *