LYDBOKTIPS TIL SOMMEREN

Good morgen solstråler!

Her er det fulle dager med kombuchatapping hele uka! Det betyr time etter time etter time med samme, ensformige jobben. Gudene vet hvor mange timer podcast og lydbok jeg har hørt da. Det er min reddende engel for å finne motivasjon til å gjøre litt kjedelige oppgaver eller når jeg er alene; jobber, rydder, vasker, lager mat, kjører bil, tar fly, tog, går tur alene, ligger å soler meg… ja, det meste egentlig. Tiden går så mye fortere med en god bok på øret.

Jeg har jo nevnt noen favorittbøker tidligere, blant annet DENNE, En Liste For Livet. Og nå har jeg akkurat startet på De Syv Søstre, en serie på syv bøker. Jeg fikk også mange fine lydboktips fra dere som jeg gleder meg til å sjekke ut i løpet av sommeren, og her er noen av anbefalingene jeg fikk:

Barna fra toget
Tirsdagsdamene
Engletreet
Lavendelhagen
Morgengry

Takk <3

Og det beste er, dere (som ikke har prøvd Storytel før), kan lytte gratis til Storytel resten av sommeren! Klikk HER, så får du gratis tilgang til 100 000 lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk. Du kan laste ned ubegrenset antall bøker offline. Perfekt til flyturer, bilturer, og når nettdekningen ellers kan være variabel. Ingen bindingstid.

God lytt og god sommer <3

2 kommentarer

  1. Hei!
    Hvor mye kan man ca. drikke av kombuchaen din hver dag? Drikker opptil 1 flaske pr. dag, kan det bli for mye eller går det helt fint? 🙂

    1. Maren Aasen

      En flaske om dag går heelt fint ja 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *