GRAVID UKE 20 – IT´S A…

…BOY! En liten surfegutt, en mini-Luca. Hallooo hvor søt blir ikke han liksom!? Vi var på ultralyd i dag. Jeg spurte jordmor om hun kunne se noe krøller, men det kunne hun ikke.. hehe. Vi hadde mest følelse for jente, men den siste uka har jeg drømt 4-5 netter på rad at det var en gutt, så det var vel et tegn.

Har nå fullført 19 uker, akkurat i dag, og er da inne i uke 20. Om én uke er altså 5 hele måneder unnagjort. Puh. Denne uka har jeg endelig begynt å kjenne liv i magen. Små små spark som skjennes ut som bobler fra en fisk. Han sprellet og sparket på ultralyden også, og alt så tipp topp ut. Hjertet, hjertekammer, blodstrømmen, nyrene, ryggmargen, leppene…. så mye man får se! «Åh see så fine lange fingre» sa jordmor. «Da blir han en god padler, som meg», sa Luca. Og termin er fortsatt 19.november.

Formen min er fortsatt fin. Treningsmotivasjonen er ikke på topp akkurat, men gjør litt så ofte jeg føler for det. Har så lyst til å ut å løpe. Har så vidt prøvd meg, og magen plager meg ikke, men puppene!! Er ikke vant til sånt jeg. Noen som har tips til behagelig sports-bh med skikkelig støtte?

Har kjent litt smerter både øverst rundt ribbeina, og i korsryggen. Det i ryggen kom etter aaalt for mange timer (14!!) i kombuhcaproduksjonen, på murgulvet i bryggeriet. Men det har heldigvis gått over igjen, må vel regne med litt sånt. Når det gjelder navn, har vi egentlig hatt et jentenavn ganske klart sånn ca helt siden vi møttes. Guttenavn må vi gruble litt mer på, selv om vi har noen på lista allerede.

Og med det sier jeg god helg <3 Her blir det film og godis på sofaen, også slokner vi nok ganske tidlig ZZzzz.

4 kommentarer

 1. Du er NYDELIG, inspirerende og så herlig, Maren!!

  1. Maren Aasen

   Tusen takk snille du <3 🙂

 2. Du er nøyaktig en uke foran meg, og vi venter også en liten gutt 🙂 Prøver meg på noen av øvelsene du hae postet! Og pssst… Godt å lese at det ikke bare er jeg som er trøtt igjen 😉

  1. Maren Aasen

   Åååh så gøy, grattis! 😀 Herlig, fortsett med det! Kjenner kjapt fremgang når jeg klarer å trene litt styrke jevnt. Trenger ikke være så mye eller lenge, hjelper uansett 🙂 Neioff… går veldig bra så lenge jeg får sove nok. Men kan lett sove 12 timer en natt ja, haha. Og blir heeelt dead om jeg får for lite.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *