TENNIS «COMEBACK»

Den lille i magen stjeler fortsatt mye energi kjenner jeg. Jeg skrev på fredag at jeg kom til å slokne tidlig. Oh yes I did. Sovnet halv 10 og våknet 12 timer senere. Det gjorde godt! Vasket leilighet, spilte tennis, trente styrke og baket surdeigsbrød. I går jobbet vi i bryggeriet, og da lå jeg dead på sofan resten av kvelden igjen ZZzzzz. Men er vel bare å gjøre som jeg får beskjed om da (fra han i magen), hvile.

Men tennis ja… Maren Williams is back! Skills´a er like «gode» som de var i fjor, og året før der… Ikke så mye framgang der altså. Men gøøy! Skal prøve å få inn en times tid nå og da. Anbefales! Luca Nadal er ikke tung å be i hvert fall.

Luca har lovet å bli med på en tennis-tips vlog! I mellomtiden kan dere jo se meg kåle i tennisvloggen jeg lagde for to år siden.. faktisk den første vloggen jeg laget. Se den HER.

Kula er med <3

2 kommentarer

  1. SÅ gøy tennis vlog! <3 Ble skikkelig inspirert til å finne meg en bane og kåle litt selv 😉
    Oog så flink til å slå hjul du er da. Slå hjul med Maren step by step V-log neste kanskje? Hadde vært kuult 😀

    1. Maren Aasen

      Så bra! Gøy å kåle også 😉 Hahah, er bedre til å slå hjul enn tennis i alle fall ;p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *