HADE JUNI, HEI JULI

På tide å si hade til den første måneden av sommeren allerede, og ønske den neste velkommen. Juni var drittkald her i trøndelag, så bare å krysse fingrene for liiiitt mer sol og varme denne måneden.

HADE JUNI

MEG:
Fortsetter livet som preggolini da… har fått kjent på både gravidhormoner og sprell og spark i magen, og vært på ultralyd og sett den lille gutten vår <3 Så herlig og rart. Grubler oss i hjæl på navn, og satser på det løser seg i løpet av de neste 4 månedene. Ellers bare vært hjemme og jobbet, så ikke noe mer spennende og melde.

 

BESTE OPPSKRIFT
Müsli med bløtlagte nøtter og frø, og enkel, fermentert kimchi 

MEST LESTE INNLEGG:
Haha, ikke tvil om hva som skapte mest interesse denne måneden;
Baby on the way
Gravid – uke 1-18
Gravid – uke 20

VLOGs:
Shooting J.Lindeberg x ELLE 
Sommertrening økt 1 (gravid)
Sommertrening økt 2 (gravid) 

Yees fornøyd med å få til tre vlogs! Treningsvlogs denne måneden, siden det tross alt var temaet. Tredje og siste treningsvlog i «sommertrening»-serien min kommer også. Jeg bare hadde glemt å ta med minnekortet mitt da jeg skulle filme… klassisk feil. Og nå er det ødelagt, så må kjøpe nytt. Bah. Har også kjent på frustrasjonen av å redigere med gammel mac. Det tar sånn tiiiiid, så drømmer om å kjøpe ny, men det koster flesk! Vurdere derfor PC til kanskje en noe rimeligere pris, men kvier meg litt for å gå over til PC. Noen erfaringer her? Må funke bra til premier pro eller final cut da…

Vi hadde Signy, Truls og Birk på besøk et par dager, med båten Vegabond. Anbefaler å ta en titt innom bloggen deres for sunn og kjempegod matinspo! De bruker sommerene på å seile land og strand, men med stor interesse og kunnskap om mat, er det alltid digg mat om bord! De jobber på Tunsberg Medisinske skole, der jeg tok ernæringsterapiutdanningen min, så her snakker vi kvalitet. 

HEI JULI

Meg: 
Luca og jeg har ikke planlagt noe denne sommeren, vi pleier heller å reise mer resten av året, når det er mørkt og kaldt her, og billettene er billigere. Men hadde håpet på en tur til Lofoten da. Foreløpig har vi utsatt det på grunn av så kjipt vær der. Særlig nå som det er sånn 30 grader sørover, frister det ikke så mye å kjøre nordover til 10 grader. Derfor vurderer vi nå å  hive oss i bilen og kjøre sørover i stedet. Mulig vi drar til helgen allerede.


Bloggen:
Tenker det blir litt feriemodus her. Ikke helt pause altså, men tar det litt som det kommer, når det passer.

Noen som har tips til fine stoppeplasser mellom Trondheim-Oslo? 

4 kommentarer

 1. Dombås og kafeen @heime med blant annet smoothiebowls og digg mat samt foto og kunst er et anbefalt stoppested ?⛱

  1. Maren Aasen

   Det høres topp ut, takk for tips 😀

 2. Åmli ass? liten omvei bare?

  1. Maren Aasen

   Hihi 😀 Men du e ikke der da eller? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *