FISKELYKKE OG HERREMÅLTID

Joda, vi har noen få solglimt innimellom vi også. Og da er det rett på sjøen for å fiske og bade. Og OM jeg hadde fiskelykke!? Fikk største fisken jeg noen gang har fått, en torsk på 5 kg (vi var sikker på at den var minst 8 kg, men). Og kanskje den beste fiskemiddagen jeg får;

Kokt, fersk torsk (trekkes i varmt, saltet vann)
Kokt potet
Stekt bacon 
Eggsmør; smeltet smør, med kokt egg og gressløk

NAM! Så godt, så enkelt. Og skikkelig sommerstemning.

Vi har forresten ikke kommet oss på noe tur enda. Vi hadde jo planer om å kjøre sørover nå i helga, men så måtte vi i stedet vente på at bilen vår skulle bli klar, etter å ha vært på EU-kontroll. Well oh well… da får vi jobbe litt i stedet da… kanskje fiske litt mer, og spille tennis. Også ser vi om vi får til en tur litt senere. Kanskje det blir Lofoten likevel? Haha… vi tar helst ting litt på sparket kan du si.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *