TRE FAVORITTER TIL ANSIKTET

Vi er fortsatt hjemme, har ikke kommet oss på noe tur enda, verken nordover eller sørover. Og kanskje får vi ta det neste sommer i stedet, da med en baby… Vi jobber når det er kjipt vær, (det er jo høysesong for deilig drikke som Surf Kombucha nå, så her må det brygges) og tar fri, bader, soler og er med familien når det er fint, sånn som det har vært de siste dagene! Yaaaaaasssss endelig kom tropen til trøndelag også. Rundt 30 grader de siste dagene, og det er nesten, bare nesten, for mye av det gode.

Det er litt sommermodus på bloggen om dagen også. Tar det litt som det kommer liksom. Vil heller nyte soldagene. Men spurte på instastory om hva dere ville lese/se mer av på bloggen, og har fått inn noen forslag allerede. Keep´em coming. Det hjelper veldig på bloggmotivasjon- og inspirasjon for min del.

Det kommer så klart mye mer mat og ernæring igjen! Men som sagt, akkurat nå, litt sommermodus, så det kommer når jeg fføler for det. Et ønske var hudpleietips. Og siden jeg sitter med en mud mask i ansiktet as we speek, tenkte jeg det passet bra å starte med det da…

Når det kommer til hudpleie bytter jeg på og tester litt forskjellig, men noen ting bare er og blir favoritter. Disse tre er det.

COOLA mineral BB sunscreen, SPF 30
Jeg ELSKER denne. Virkelig. Ingen over, ingen ved siden. I tillegg til UVA/UVB beskyttelse er den laget med økologisk nypeolje og vitamin C som bekjemper frie radikaler, og økologiske beroligende nattlys- og linfrøolje. Den er luktfri (ok jeg syntes faktisk den luktet litt tran i starten, eeehe, men ble fort vant til det), og med farge (ikke mye altså), så den gir en liten ekstra glød og jevnere hudfarge. Det beste er at den er såååå tynn og lett å smøre ut. Du merker ikke at du har på noe som helst, ikke klissete i det hele tatt. Skulle gjerne brukt den vær eneste dag jeg, men ja, den er ganske dyr. Nå sist gang kjøpte jeg den fra pureyou.no.

doTERRA detoxifying MUD MASK
Dette er en ny favoritt. Naturlig mud mask med eteriske oljer. Den bestiller jeg sammen med oljene mine fra doTERRA. (Send meg mail om du ønsker mer info om det; post@marenaasen.no). Jeg har prøvd flere lignende masker, men grunnen til at jeg liker denne så godt er at den er fiks ferdig og kan smøres rett på fra tuben, i stedet for å blande pulver med vann og baaare søl, som de fleste andre mud masks. Tykk og god konsistens! 

SHISEIDO MEN, deep cleansing scrub
Denne kjøpte jeg på taxfree for førte gang for mange år siden, og det har blitt en fast greie når jeg er innom flyplassen, og begynner å gå tom. Den er ikke all natural, øko osv, men du vet.. noen ting er bare så digge at de er vanskelige å bytte ut. Den er SÅ refreshing, og skrubber godt bort tørr hud og det som måtte være. Det står på at den er for menn, men måde Luca og jeg er like glad i den.  

Har dere noen hudpleiefavoritter som dere bare MÅ ha? Del da! 

God natt fra jungelspaet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *