FAVORITTSMOOTHIE MED SOLBÆR

Ok så kommer det enda en smoothie da. Jeg sa jo i forrige innlegg at jeg gledet meg til solbæra var moden, for det er den beste smoothiebæra jeg vet! Nå var den moden, og jeg måtte lage meg en smoothie med en gang. Akkurat samme oppskrift som HER, bare med solbær i stedet for blåbær. SÅ mye bedre synes jeg. Solbæra er mye mer syrlig enn blåbæra. Jeg droppet også macapulver og peanøttsmør siden jeg ville ha renest mulig smak. Men resten er likt; kokosmelk, eggeplomme, solbær og vaniljeprotein. Også toppinga da. NAM! Beste smoothien på lenge! Nå blir det denne hver morgen til jeg er lei.

4 kommentarer

 1. Den så såå fresh ut, må ut på jakt etter solbær ser jeg?
  Har du erfaring/vet om et proteinpulver med naturlige ingredienser med nøytral smak som du kan anbefale?
  Jeg starter opp med studier igjen nå i august og lurer på om du har noen tips til tilskudd, adaptogen eller lignende som gir god,langvarig konsentrasjon utenom et næringsrikt kosthold? Er ikke såå fan av koffeinboost da jeg kan bli litt shaky av det? Liker matcha, men det er mye koffein i det og?
  Ble liiitt lang kommentar og mange spørsmål , sorrry?
  Klem Linda

  1. Maren Aasen

   Hei Linda 🙂
   Hmm usikker på et bra et med nøytral smak..
   Matcha og annen grønn te er supert ja, hvis du ikke blir shaky av det og da!? Det er naturlig koffein (eller tein) i grønn te og matcha, men noe mildere enn i kaffe. Tilsett gjerne MCT-olje, det er supert for hjernen og konsentrasjon! Se f.eks. denne; http://www.marenaasen.no/2017/10/29/video-bulletproof-kaffe/ Du kan helt fint bruke hvilken som helst te i stedet for kaffe, koffeinfri også. Omega-3 er også viktig!
   Maca eller moringa kan også være verdt å teste. Min favoritt er maca; http://www.marenaasen.no/2018/03/10/maca/
   Eller denne; https://www.amazon.com/dp/B01MYTTUO1/ref=twister_B07BVQBN5Q?_encoding=UTF8&th=1

 2. Karoline

  Bruker du en hel scoop med proteinpulver? Syns ofte den gir litt mye smak og at det blir litt vell søt.

  1. Maren Aasen

   Nei bruker nok litt mindre i ett glass ja, enig i at det blir for søtt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *