AUGUST

Ahhh, tilbake på bloggen, etter en ukes «ufrivillig» pause. Vi har vært på matfestivalen i Trondheim med Surf Kombucha denne uka, eller, fra onsdag til lørdag, kom hjem i går kveld. Men det blir alltid litt ekstra forberedelser og stress før, og laaaange dager på stand, så da ble blogg og sånt satt på vent. Mange timer, mye folk, mye mat… men nå er nok en festival overstått, og det gikk veldig bra. Jeg og magen klarte oss fint, og kombuchasalget enda bedre. Det er tydelig at kombucha blir mer og mer kjent for hvert år, det er gøy! Også fortsatt gøy når noen av dere der ute kommer bort og forteller at dere følger med på bloggen og den pakka der, lager kombucha og viser interesse og iver av det jeg skriver og deler. Takk, det varmer så mye <3

August er allerede i gang, og det kjennes fint. I dag er det litt høststeming her. Vi våknet til regnet tidlig i morges, sov lenge, kaffe, rolig musikk på høyttaleren, planlegger uka, og måneden. Søndag, august.

MEST LESTE INNLEGG

Å løpe som gravid?
Cramy smoothie
Kosttilskudd for gravide 
Kikertpizza – glutenfri minipizza MEG
De fleste begynner å bli klare for hverdagen, mens vi er klare for å endelig få et avbrekk. Vi har bare vært hjemme og jobbet i sommer. Joda, vi har hatt mange, fine fridager i sola også, så klager ikke på det. Men jeg kjenner at jeg klarer ikke å få det skikkelige avbrekket jeg trenger få å hente inn motivasjon igjen til en ny hverdag hvis jeg ikke kommer meg bort litt. Så i morgen kommer først mammaen til Luca og blir noen dager, også drar vi sammen til Frankrike og Portugal en ukes tid. Så august kommer til å gå kjempefort, men jeg skal prøve å henge med så godt jeg klarer på bloggen, tross besøk og reising.

BLOGGEN
Her kommer blant annet litt inspo til å komme tilbake til den deilige hverdagen igjen, både med tanke på planlegging og mat. Litt om kosthold før og under svangerskapet, og eteriske oljer for gravide (de to sistnevnte har vært sterkt ønsker fra flere). Også som alltid noen oppskrifter. Og sikkert noen reisebrev fra Frankrike og Portugal. Video av den siste treningsøkta på treningsplanen min kommer endelig, også noe mer matrelatert, det er på tide! Vært mye trening på vloggen i det siste. Følg gjerne youtubekanalen min HER om du ikke gjøre det allerede, trykk abonner (gratis), så kommer det mere snacks der.

God søndag fine! Vi skal sette på en film nå, og høre på regnet som faller ned.

2 kommentarer

  1. Blitt så rund og fin i ansiktet. Spennende å følge graviditeten på bloggen.

    1. Maren Aasen

      Haha, skulle sett meg når jeg ble født, rund som ei kule i ansiktet ;D Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *