HJEMMELAGET KROPPSOLJE

Juhuuu. Et lite onsdagstips fra meg. Den beste dusj-kroppsoljen jeg vet, også hjemmelaget a gitt!

DU TRENGER
Olivenolje
Eterisk olje
En liten flaske

Bland olivenolje og en eterisk olje du liker lukten av i en liten flaske, og sett den i dusjen. Du trenger for så vidt ikke noe eterisk olje en gang, bare olivenoljen. Men min favorittlukt er bergamot, så jeg liker å ha i noen dråper med det. Lavendel er jo også deilig, og kan samtidig brukes som beroligende massasjeolje på kvelden.

Jeg er litt lat når det kommer til å smøre kroppen med krem og sånt. Orker ikke, slitsomt, tar for lang tid. Men olivenolje i dusjen synes jeg er lett som en plett. Kan kjøpes i alle dagligvarebutikker, lett å smøre utover, trekker ganske kjapt inn i huden og huden blir myk og god. Jeg smører meg helt på slutten mens jeg er våt og går rett ut og tørker/klapper meg forsiktig tørr med håndkle. Evt. en liten tur innom dusjstrålen igjen før jeg går ut. Oljen sitter på uansett.

Jeg har også testet kokosolje, men synes jeg blir mer tørr av den, så er ikke så glad i å ha det på kroppen. Mandelolje er også deilig, men dyrere og ikke like tilgjengelig. Derfor holder jeg meg stort sett til økologisk, kaldpresset olivenolje, den samme som jeg bruker til matlaging.

  • Les mer om doTerra-oljene HER og HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *