EN HELG I BORDEAUX

Bonjour! Et lite livstegn fra meg.

I skrivende stund befinner jeg meg i Portugal, (inne i skyggen, under vifta. Er hakket for varmt for preggolini)… men helgen som var ble tilbragt i Bordeaux, Frankrike. Svigermor, Luca og jeg var der og besøkte Luna, lillesøstera til Luca som bor der. Vi gikk rundt i byen de to første dagene, og så blant annet La Place de la Bourse (det første bildet med vannet) og botanisk hage. Rakk jo ikke å se sånn kjempemye, men jeg kan i alle fall anbefale Darwin Eco-système. Kul plass med noe mat (fant kombucha der!), og stilig street art. Også spiste vi middag på La Guinguette Chez Alriq like ved, veldig fin plass, og med live musikk. (Siden det var konsert var det inngangsbillett da, og det ble fort fult, så lurt å være der når det åpner).

Siste dagen kjørte vi en time sørover, til Dune De Pilat. Den største sanddynen i Europa. Sanden kommer visst inn fra strømmer i havet, og dynen er dannet ved at sand fra den lokale stranden tørker ut i sola og blir blåst innover av vind fra havet. Veldig spesielt å se, og absolutt verdt å sjekke ut om du er i Bordeaux.

Vi fikk oss også litt beach time, før vi kjørte (!!) til Portugal neste dag. 12 timer kjøretur, sånn ca. Med aircondition og støttestrømper gikk det faktisk heelt fint. Nå skal de siste dagene nytes i Portugal, før jeg setter snuta hjem igjen på lørdag. Kjenner det faktisk skal bli deilig med høst og frisk luft. Mulig det er graviditeten som gjør at varmen føles litt mer ubehagelig enn før? Dessuten ble jeg solbrent i Frankrike og fikk soleksem som har klødd noe så inni hampen! Er det også en preggogreie eller, soleksem altså? For det har jeg ikke hatt på guuudene vet hvor mange år, uansett hvor solbrent jeg har blitt. Heldigvis har det begynt å roe seg nå.

Håper dere koser dere hjemme i Noreg. Som alltid tror jeg at jeg skal få både jobbet, blogget og trent mer når jeg er på tur. Men det er for varmt, og jeg har vært for lat. Og det er heelt ok, det er jo nettopp det som gir meg motivasjon til å stå på ekstra når jeg kommer hjem, og nettopp det som er poenget med ferie. Såå vi blogges heller mer når jeg er hjemme, veldig snart <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *