POSTKORT PORTUGAL

God kveld babes. Jeg har kommet meg til Norge, bare siste etappe med toget fra Værnes igjen nå, så er jeg hjemme sent i kveld. Landet til solnedgang, 12 grader og frisk, crispy høstluft. Det er 20 grader forskjell det! Men godt var det. Alltid trist å dra fra Luca da, men han kommer om knappe 2 uker, så det skal gå bra. Han kom videre til kvartfinale i surfekonkurranse i dag da! Flinke gutten, som ikke har surfet på flere måneder. De fortsetter i morgen, så heia heia!

Runder av turen med noen snapshots fra varmen. Neste innlegg blir en gravidupdate, + at jeg skal få mekket sammen en vlogg fra Frankrike. Også kan jeg melde om at jeg har kladdet ferdig så og si alle innleggene om ernæring før/under svangerskap. Så da kommer de fortløpende neste uke! Så da blir det endelig masse ernæringsgreier her inne igjen. Og det er absolutt verdt å lese for ALLE, ikke bare gravide, eller de som tenker å bli det. For det er tross alt bare snakk om næringsrik mat, og det er vel vi alle interessert i.

Videre god lørdags kveld dere <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *