GRAVID UKE 29 – TREDJE TRIMESTER!

Jeg befinner meg nå i starten av uke 29, som betyr at jeg offisielt er inne i tredje trimester!
Woooho, det føles bra det. 7 av 10 svangerskapsmåneder er over, og jeg har bare 3 igjen!

Formen er tipp to the topp. Magen vokser, men jeg har ingen smerter eller ubehag. Det blir så klart fortsatt tyngre og tyngre bevege seg, men absolutt ikke noe å klage på enda. Så om det fortsetter sånn går jo dette som en lek.

Liv: Mini er nå ca. 36 cm, og i slutten av uka ca. 1400g. Nå begynner det jo faktisk å bli et skikkelig menneske der inne, på størrelse med et pyntegresskar. Et veldig aktivt pyntegresskar vil jeg si. For nå er det ikke bare små søte spark, nå kjennes det til tider ut som det er mer enn en der inne. Jeg blir ikke forundret om jordmor har oversett en, og det popper ut to. Eller så har han bare blitt såpass stor at han klarer å treffe et større område av magen, som om han sparker og slår med begge armer og bein samtidig…


Navnet
er fortsatt det samme som det har vært de siste to månedene. Det eneste som kan få oss til å bytte nå er om det skulle komme ut ei jente i stedet for en gutt. Da må vi muligens revurdere valget.


Innkjøp:
Etter sist innlegg har vi faktisk skaffet litt diverse utstyr også. Vi slo til og kjøpte vogn. Ei superfin Emmaljungavogn i hvit skinn. Brukt, funnet på en kjøp-salg side på FB. Med sportsdel og det hele, så da var det i boks. Så har vi hentet ned den søteste vugga fra mørkloftet til hu mor. Den skal males, settes på soverommet vårt og brukes som seng til lille. Ser for meg at det er genialt å kunne vugge han i søvn, sånn i halvsøvne selv liksom. Også klær; vi har kjøpt noen basic bodyer, bukser og luer på HM. Også kom strikkemaskina svigermor med flere strikkede sett; jakker, bukser, luer og sokker i forskjellige farger og størrelser. Tøfler er visst også på vei. Alt er så smått, søtt og nydelig at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Så da er vi i gang. Får vel ta en runde og få på plass det siste viktigste de neste ukene, så vi slipper å stresse med det mot slutten.

Jeg ønsker de tre siste månedene velkommen jeg. Nå nærmer det seg farlig fort! Legger ved det et bilde jeg fant på veggen til svigermor, av lille Luca Nino. Har du sett noe så søtt? Har en følelse av at mini kommer til å ligne pappaen sin, og det er helt ok spør du meg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *