GOD MORGEN DETOX

Morning babes! Jeg våknet kl. 6 i dag. I går var jeg dødstrøtt, likevel måtte vi jobbe litt. Men i dag føler jeg meg freesh igjen. Stod opp og rett i treningsklær, i håp om at jeg skal orke å ta en treningsøkt nå på morningen. Har blitt veldig lite av det den siste måneden.

Jeg startet dagen med et stooort glass med vann + veldig sur kombuchastarter. Står den lenge nok, blir den nemlig som eddik. Så i går tok jeg med noen flasker hjem og satte i kjøleskapet, så kan jeg bruke det som en liten «morgendetox», i stedet for sitron eller eplecidereddik som jeg vanligvis bruker. Jeg synes det gir en frisk og god start på dagen, samtidig som melkesyrebakterier og syrer setter i gang fordøyelsen på en god måte. Syrene stimulerer også leveren til å skille ut avfallsstoffer, samtidig fungerer de alkalisk/basedannende i kroppen (gjelder altså både sitron, eplecidereddik og kombucha).

Det blir jobb på oss i dag også, så veldig deilig å få nyte en rolig morgen først. Også det lyset på kjøkkenet da! Blir aldri lei av det. God søndag til deg <3

2 kommentarer

  1. Hei Maren 🙂 digger bloggen din, du er så inspirerende!!!!! Nå som høsten nærmer seg så tenker jeg å være litt føre-var med tanke på hud. Jeg tar multivitamin hver dag, men tenkte å prøve noe mer som kan gi huden litt boost og ekstra glød. Hvis du skulle valgt EN ting som er bra for huden-hva ville du valgt da? Har tenkt litt på ekstra D-vitamin, kollagen, leverkapsler… håper på svar 😀 (og ja, vet at kosthold kommer først men der føler jeg at jeg er ganske flink 😉

    1. Maren Aasen

      Tuusen takk for deet!! <3 Åh da er svaret enkelt; en god TRAN! F.eks. havfruenes tran. Og ellers masse bra fett i kostholdet, det får huden til å gløde og ikke bli tørr!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *