ENDRING ER BRA

Jeg elsker skogen. Men må innrømme at jeg begynner å bli smålei av å gå tur nå. Liker helst å løpe, men det, og til og med å gå fort gjør vondt nederst i magen nå, sååå det blir rooolige gåturer Zzzzzz. Jeg er heller ikke like motivert til hjemmetrening om dagen. Det var helt perfekt i sommer, å trene ute hjemme, men nå er det på tide med endring igjen. Endring er noe av det som holder treningsmotivasjonen min oppe, uke etter uke, år etter år. Jeg har flyttet mye, og derfor også byttet aktiviteter, treningsformer og treningssenter ofte. Og det gjør at jeg stort sett alltid er motivert til ei økt. Når det begynner å bli for mye det samme, blir jeg lei.

I fjor på denne tida joinet jeg crossfit, som var kjempegøy! Det passer jo ikke helt akkurat nå, så da vurderer jeg å melde meg inn i det lokale treningssenteret som er gåavstand fra der vi bor. Det kommer til å være viktig etter baby har kommet også, at det er nært. Jeg kunne så klart ha ventet til etter han er født med å melde meg inn, men det er jo tross alt to hele måneder igjen til termin, så tenker at litt er bedre enn ingenting, og så lenge jeg får trent litt mer enn jeg har gjort de siste ukene nå, så er jeg glad. For trening gjør meg glad, og jeg får energi av trening, det trengs nå.

Endring er bra.

2 kommentarer

  1. Endring er bra. Enig i deg med at litt nå er så mye bedre enn ingenting 🙂 håper du finner trening som kan motivere og booste energien din! Såå hyggelig følge deg frem mot at dere blir en familie <3 klemmer til deg! PS: koser meg masse med ernæring/kosttilskudd for gravide, noterer og lagrer innlegg til det blir min tur, forhåpentligvis! ???

    1. Maren Aasen

      Godtar både mindre motivasjon og energi nå enn før, men vet også hvor godt jeg har det når jeg får gjennomført en økt, så liiitt til skal jeg nok få til ja 🙂 Åååh takk, så koselig å høre! Flere innlegg er på veiiii 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *