BABYSHOWER, OSTEOPAT OG TRENINGSKLÆR

Sponsede klær fra Run&Relax

Hei fininger! Da var mandagen snart over og ny uke i gang. Jeg er veldig fornøyd med å ha startet uka med ei treningsøkt igjen! I starten av forrige uke var jeg hos osteopaten for en siste sjekk og justering av bekkenet før fødsel. Jeg har litt lite beveglighet i bekkenet, så har i flere år gått jevnlig til han, litt sånn nå og da når det trengs. Det var visst veldig lurt at jeg kom og fikk løstnet opp litt igjen nå, for det var ganske tight sa han.. og det er jo det siste jeg vil, når det veldig snart skal presses ut et menneske der!

Jeg har sagt det før, men jeg føler han er en magisker.. nesten litt snåsamannen? Jeg ligger der 30-60 min mens han går gjennom hele kroppen. Det føles nesten ikke ut som han gjør noe som helst, jeg kan nesten sovne. Men dagene etterpå er jeg stiv og støl og kjenner godt at det skjer ting. Han «endrer bevegelsesmønsteret til kroppen» som han sier. Fasinerende. Så dagene etter i forrige uke hadde jeg ganske vondt i bekkenet og korsryggen, og tok det derfor helt med ro. Ingen trening, og ellers lite bevegelse. Men nå kjennes det ut som ting er på plass igjen, og det føltes godt å få til ei rolig styrkeøkt i dag. Det kjennes absolutt positivt for både bekken, rygg og resten av kroppen og få gjort litt styre. Og så klart energi og humør 🙂

Også fikk jeg jo sååå mykt, deilig og fint treningstøy fra Run&Relax i posten i dag. Perfekt timing, for det jeg hadde fra før begynte å bli smått og trangt, så da har jeg heldigvis noe begagelig med plass til magen de siste ukene. Jeg fikk også deilige amme-sports-bh´er, som (forhåpentligvis) skal brukes når bebis er ute. De har en genial åpning der det dekkes til litt både under og over, så man slipper å flashe mer enn nødvendig.

Helgen derminot, ble meget selvskapsrik… for på lørdagen ble jeg overrasket med babyshower, av verdens beste venninner! Det var virkelig helt uventet, siden de fleste bor ganske langt unna hadde jeg ikke sett for meg det skulle bli noe sånt, som for så vidt hadde vært helt greit. Men joda, de hadde kommet flygende, kjørende og togende fra både Oslo, Stockholm og Trondheim uten å si noe. Jeg (og bebis) fikk en kjempefin Tula bæresele, en bamse, babyklær og masse bleier, i tillegg til kaker og god mat. Åååh snakk om å være heldig <3 Ogsååå på søndag var det navnefest for tantebarnet mitt, så det ble en veldig koselig helg!

Vel.. det var eeegentlig ikke dette jeg hadde planer om å skrive om i dag, men det var visst det jeg hadde på hjertet. God kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *