VIDEO: LAG DIN EGEN KOMBUCHA

Her kommer en video der jeg viser hvordan du kan lage kombucha selv! Jeg spurte også på instastory hva dere lurte på om kombucha. Jeg fant ut at det ble litt mye å ta med alt i filmen, i tillegg til at jeg har svart på en del av de før. Så jeg svarer heller på de spørsmålene i et eget innlegg i morgen, så følg med da!

Sjekk også flere videoer på min youtubekanal HER. Husk å trykk abonner 🙂

2 kommentarer

  1. Har en butikk i nærheten som selger din kombucha, kan man bruke den som starter??

    1. Maren Aasen

      I utgangspunktet ja. Men jeg har aldri testet.. vi har jo tilsatt kullsyre og bær/frukt etterpå, så usikker på om det vil gjøre prosessen mindre effektiv. Men bare å prøve ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *