TING JEG DIGGER NÅ – NOVEMBER

Jihuu da har jeg mac igjen! Ahh. Har lånt Luca sin litt i mellomtiden, men alt er liksom så mye mer tungvint når man ikke har sine egne mapper, bilder, lagrede passord, mailer osv. på riktig plass. But now I´m back.

Det har vært mye preggo-prat på bloggen de siste ukene.. månedene. Naturlig nok, særlig siden jeg ville få ut alle innleggene om gravidernæring, som jeg er veldig glad for at så mange satte pris på! Men nå er jeg også ready for å skrive om litt andre ting igjen. Det blir nok litt god og blandet som før, og muligens noe sporadisk når baby kommer. But I´ll do my very best. Så det er bare å komme med ønsker!?


Her er i alle fall noen
TING JEG DIGGER AKKURAT NÅ: 

Disse seriene:

The Haunting of Hill House på Netflix. Men den er skummeeel!! Den er bra så man vil liksom se ferdig, men samtidig skummel, så jeg håper nesten at det ikke kommer flere sesonger.. ehe.

Model Squad på TV2Sumo. Amerikansk jente-realityserie om modellivet i NYC.

Very Cavallari på TV2Sumo. Enda en Amerikansk jente-realityserie, om Kristin Cavallari som skal åpne en butikk for sin egen smykkekolleksjon. Da får jeg litt gründer-business-motivasjon da vetu. Det er litt mer drama i det firmaet der enn i mitt vel og merke. Flere som så Laguna Beach, The Hills OG The City forresten? Jepp.. guilty pleasures, and I like it.


ISUN Shea Butter med lavendel
 (kjøpt på pureyou.no). Redder tørr og irritert hud. Jeg brukte den til og med litt i ansiktet sist vinter om huden var ekstra tørr noen dager. Tenker også den kan komme godt med på babyhud og såre brystvorter…

RMS Un Cover-Up. Økologisk foundation / concealer som er perfekt til hverdagsbruk. Dekker godt, men ser og føles veldig… naturlig. (Kjøpt på pureyou.no / skinlove.no)

Pimsleur Portugisisk-kurs fra Audible.com. (De har andre språkkurs og bøker også). Jeg prøver jo stadig og lære meg Portugisisk da. Var jo i gang med privattimer over skype i vår, der jeg snakket med en lærer fra Portugal. Men så ble jeg gravid, ganske dårlig og trøtt, så da ble det fort nedprioritert. Nå er jeg i gang med denne lydboka, der de anbefaler kun 30 min hver dag. Synes foreløpig det funker veldig bra, siden det ikke går så fort frem, og nøkkelen er mye repetisjon og LITT HVER DAG. Så nå går jeg og snakker høyt Portugisisk når jeg jobber, rydder osv. Det blir vel en perfekt aktivitet på trilletur også! Planen er nemlig at Luca skal snakke Portugisisk til bebis, og jeg norsk, så han lærer begge med en gang. Og da vil så klart jeg lære bedre også.

And that´s it.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *