FIRE PIZZAOPPSKRIFTER, TIL HVERDAGS OG HELG

Det er FREDDAH! Og jeg vil dele noen pizzaoppskrifter. Noen enkle som passer til hverdags, og noen litt mer fancy som passer perfekt til helgen.

Ingen oppskrift på den siste, men samme opplegg som kikertpizza, bare at du bruker lomper som bunn i stedet for kikertpannekaker. F.eks. speltlomper eller potetlomper. Dette er jo helt klart den aller enkleste versjonen, og passer bra til hverdags hvis man vil ha noe superkjapt og godt.


Nå skal jeg komme meg på trening, før vi skal til jordmor for en sjekk. Det er to uker siden sist jeg var der, og bare 10 dager til termin! Så da er det så klart ekstra spennende å høre om alt fortsatt ser bra ut og om det er noen tegn til at det skal skje noe snart. Jeg kjenner mye liv, kynnere og «mensensmerter» om dagen, så føler jo selv at det går riktig vei i alle fall.

God helg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *