NOVEMBER VLOG: mat og trening, tredje trimester

Hei hå! Jeg er 100% i babybobla siden lille Noah kom til for akkurat en uke siden. Herregud som vi koser oss. Han er så nydelig, god og snill <3 Jeg skal fortelle mer om hvordan han kom til verden i neste innlegg, men først ville jeg dele denne vlogg´en som jeg filmet de siste dagene av graviditeten. Litt sånn ymse her og der av mat og trening. Håper dere liker litt sånn type vlog også? Også må jeg takke studentene Unique Productions, ved Nord Universitetet på Steinkjer. Skjønner at jeg får mindre tid til redigering og sånn fremover, så fint å få litt hjelp til det nå.

Sjekk ut flere videoer på min YouTubekanal HER. Husk å abonner 🙂

Nå skal vi ut å trill tur! God søndag <3

4 kommentarer

 1. Så koselig og fin videoblogg ? gratulerer med den lille søte❤️

  1. Maren Aasen

   Så koselig å høre! <3 Tusen takk 🙂

 2. Hei skjønne!<3 Så utrolig fin som høygravid! Wow! Gratulerer så mye til dere!<3 Klem!

  1. Maren Aasen

   Så koselig å høre! <3 Tusen takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *