NOAH

Ja da var han endelig her, han vi har ventet på i 9 måneder!

Jeg hadde termin mandag 19.november, men hadde hatt en del kynnere lenge, og særlig de siste dagene, så tenkte at det kunne umulig gå veldig langt over termin.

Kl. 05.00 søndags morgen, 18.november våknet jeg av rier, som kjentes ut som mensensmerter som kom og gikk med 6-12 min mellomrom. Men siden de fortsatt var litt uregelmessige ventet jeg med å ringe føden. Jeg prøvde heller å slappe av så mye jeg kunne i mellomtiden. I 8 tida ringte jeg, men siden riene fortsatt kom ganske uregelmessig fikk jeg beskjed om å sette meg i en varm dusj i 30 min for å se om det roet seg. Det hjalp på smertene, men riene fortsatte. Litt før kl. 11.00 gikk vannet, så da var det bare å kjøre til sykehuset.

Kl. 11.30 var vi på sykehuset, og riene tok seg fort opp og ble uutholdelige. Jeg ble lagt rett inn på føden, og fikk lystgass, og da var vi plutselig i gang! Alt gikk veldig fort. Luca tok tiden mellom hver rie og passet på at jeg tok lystgassmaska i tide. Lystgassen hjelper ikke på smertene, men det hjelper på å komme seg gjennom de. Jeg ble på en snurr for og si det sånn, og både lo, gråt og ropte om hverandre. Fra vi kom på sykehuset gikk det i ett, og det var bare å holde ut og henge med på karusellen av rier, lystgass og.. smerter!!!! Herregud. Så vondt. Men selv om det hele gikk fort og var intenst, følte jeg meg trygg, og stolte på de rundt. Luca var veldig god støtte hele veien! Men det verste var helt klart den siste halvtimen med pressing. Da funket det ikke med lystgass heller! Det føltes virkelig ut som det ikke skulle gå! Men plutselig var han ute, og ble lagt på brystet mitt, og da var alt verdt det <3

Lille Noah kom til verden søndag 18.november kl. 15.22, knappe fire timer etter vi kom på sykehuset. De første to ukene har vært magiske! Han er så god og snill, og vi er så klart superforelsket. Jeg er definitivt i babybobla med amming, bleier og kos døgnet rundt. Triller tur, sover når han sover, og prøver å jobbe litt innimellom også. Livet er herlig, selv oppi babygråt, bæsjebleier og lite søvn  <3

13 kommentarer

 1. Gratulerer sååå mye, en nydelig liten venn❤️

  1. Maren Aasen

   Tusen takk ☺️❤️

  2. Maren Aasen

   Tusen takk 😀 <3

 2. Wow så flott historie ❤️ Og for en nydelig gutt som endelig er utenfor magen!!

  1. Maren Aasen

   <3 Takk for det 🙂

 3. Gratulerer så mye med den nydelige gutten? Flott navn dere har valgt?
  Fødte min første, gutt i januar? Snart 1 år allerede, barseltiden går såå fort, og de vokser å utvikler seg for hver dag?
  Kroppen vår er bare helt fantastisk?? Uansett hvor sinnsykt vondt det er når det står på, så blir alt helt glemt så fort en får den lille på brystet?
  Nyt tiden sammen med din nye familie? takk for at du deler din fødsels historie.

  1. Maren Aasen

   Tusen takk <3 Ja dagene går overraskende fort. Nyter som bare det! Tenkte rett etter fødsel at "ok.. trenger kanskje ikke å få såå mange flere barn" :p Men nå har den tanken allerede gått over, heldigvis 😉

 4. Ååå❤❤❤

  1. Maren Aasen

   <3

 5. Åå for ett nydelig lite nusk?Gratulerer så mye som mamma og pappa❤️ Magisk✨
  Nyyyt babybobla og lykke til videre i den nybakte foreldrerollen❤️

  1. Maren Aasen

   Tusen takk <3

 6. Gratulerer! Nyt den magiske (og slitsomme) tiden fremover? Vår Noah kom 18.05.18, så de gutta er navne og datobrødre?

  1. Maren Aasen

   Tusen takk! Åh er det sant, så gøy 😀 Gratulerer til deg også da! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *