HJEMMELAGET JULEGODT

Bilder av Lena Johnsen 

Heiiii long time no see! Vi hadde som sagt besøk av svigermor forrige uke, og i helga kom broren til Luca også. Det har vært kjempekoselig å ha de her, og veldig stas at de endelig fikk møte Noah. Dagene gikk så fort at jeg ikke rakk å logge inn her. Men vi laget noe god mat da! Blant annet en spinatrett inspirert av Jamie Oliver.. oppskrift kommer i morgen!

Men først vil jeg reposte disse hjemmelagde julegodisene fra i fjor, med gode næringsstoffer og uten hvitt sukker! Selv har jeg ikke rukket og lage noe annet enn de pepperkakekulene enda, og jeg kommer sikkert ikke til å prøve meg på noe nytt i år. Men må vel få til noe mer av dette i løpet av før- eller romjula, særlig de brente mandlene!!

Oppskrifter finner du her:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *