NEW YEAR, SAME ME

Heiii og godt nytt år! Endelig får jeg sagt det! Hadde planer om å poste dette innlegget 1.januar, men du vet… baby og tid og sånn… plutselig hadde det gått tre dager.

Håper dere har hatt en fin jul! Det har vi. Luca feiret på bølgene i Portugal, mens Noah og jeg var hjemme på gården hos mamma og pappa, og tok livet heeeelt med ro. Det ble visst helt bloggpause også, så nå var det deilig å være tilbake igjen.

New year, same me… jeg har som vanlig ingen nyttårsforsetter eller gjør noe drastiske tiltak. Men er definitivt lei av julemat og sjokolade, og cravet salater og smoothies de siste dagene av ferien. Så nå blir det frisk, sunn mat fremover igjen, fordi jeg har lyst på det. Jeg kan også endelig begynne å trene litt igjen, forsiktig vel og merke, ingen tunge vekter enda, selv om kroppen kjennes bra. Jeg har fått satt opp nytt treningsprogram etter fødsel/graviditet, og gleder meg til å sakte men sikkert komme i form igjen. Tjuvstartet litt i jula med ei intervalløkt på mølla, og guuuud så godt det var! Startet ganske rolig da, så det skulle gi mersmak, i stedet for å gå for hardt ut også få en kjip følelse.

Masse sunne oppskrifter kommer fremover, jeg har allerede noen på lager. Jeg filmer også litt de neste dagene, så det kommer nok en nyttårsVLOG om ikke så alt for lenge. Også skal jeg prøve så godt jeg kan å balansere livet med baby, jobb, blogg og trening de neste månedene. Ser jo at baby tar mye mer tid enn jeg kanskje hadde trodd, og noe sovemønster er jo så og si ikke-eksisterende enda. I går sovnet han 02.30, mens nå sovnet han plutselig 21.00… Han sover heldigvis godt når han først sovner da, som regel 3-5 timer i strekk, (6 timer i natt!!) også sovner fort igjen når jeg nattammer, så det er overkommelig for min del. Men nå må jeg kjappe meg i seng så jeg får noen timer på øyet før han våkner igjen.

Blogges <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *