BACONSNURRET PESTOKYLLING

God søndags morgen! Denne digge retten lagde vi i går kveld. Det ble så godt, at det er verd å dele. Saftig kylling, og sprø bacon! Og ikke minst; det går superkjapt å lage.

BACONSNURRET PESTOKYLLING 
2 porsjoner 

2 store kyllingfileter
Pesto (ca 4-6 ss / et lite glass)*
4 skiver bacon
Salt og pepper

*Min favorittpesto er den fra «Coop Smak Forskjellen». Den er ren og god, uten tilsetningsstoffer. Evt. lag selv.

1. Lag et snitt langs hele siden på hver filet, ikke helt gjennom, men nesten
2. Fyll godt med pesto inni, og evt. litt salt, pepper og annet krydder om ønsket
3. Snurr baconskiver rundt
4. Legg på et stekebrett og stek på 200*c, først i ca 20 min på vanlig ovn, også 10-20 min på varmluft til slutt for å få baconet sprøtt. Vi satte også plata litt opp i ovnen, så baconet skulle bli skikkelig sprøtt, og det ble det!

Vi la på oppkuttede poteter, søtpotet, cherrytomat og hele hvitløksbåter med olivenolje, salt og pepper, på stekeplata samtidig som tilbehør. Og serverte med rucola med balsamicoeddik.

Kjapp og god helgemiddag. Bom apetite!

2 kommentarer

  1. Hei😊 kan du skrive om vin ogbamming, hva mener du? Savner et glass vin i helgene.

    1. Maren Aasen

      hmm ja kanskje jeg skal det… flere som har spurt om det, men vært litt usikker på om det er noe jeg vil skrive om 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *