UKAS MENY

Glasstavla er fra til Clas Ohlson 

Åh heisann, jeg synes tydeligvis året går fort allerede… det skal så klart stå uke 2, ikke 3.. ehe.

Det er absolutt ikke hver uke vi planlegger ukesmenyen, men når vi gjør det, så gjøres det veldig enkelt, og det er sjelden den blir fulgt til punkt og prikke. Som regel blir det litt endring og omrokkering underveis, men poenget er å ha en viss peiling så man slipper å bruke så mye tid på det i løpet av uka. Vi setter bare opp mandag til torsdag, og gjerne minst én dag med rester. Her regner jeg for eksempel med å lage såpass stor porsjon med kyllingsuppe at det blir nok til to dager. Tid og jobb spart. Blir det mere rester er det jo helt topp, da blir det enda en middag, evt. lunj. Helgen lar vi stå åpen, og tar det som det kommer, eller planlegger når det nærmer seg. Som regel ender vi opp med å spise middag hos mamma og pappa minst 1-2 ganger i uka, så da blir planen litt forskjøvet.


Planlegger du ukas middager, eller tar det på sparket? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *