FROKOST ALA TAVIRA

Geitost ass. Jeg kunne spist det hver dag hele dagen resten av livet. Den er så god her i Portugal! Dette er kanskje ikke en typisk portugisisk frokost, det er vel heller crossant, brød og kaker ute på kafé det… som vi for så vidt også har spist. Men dette er en typisk frokost for oss når vi er her, som vi lager hjemme. Nydelig geitost, olivenolje, havsalt og oregano, og et par fiken. Også en skål med geiteyoghurt med linfrø, bipollen og litt syltetøy. Tror jeg må gå til innkjøp av ei geit.

Nå er vi på vei nordover til Ericeira hvor vi har lyst til å bosette oss en veldig vakker dag. Vi skal faktisk å se på et hus der i morgen. Er lov å drømme tenker jeg 😉

2 kommentarer

 1. Hei! Liker bloggen din veldig godt, Maren! Lurte på litt råd ang. kosthold og tilskudd. Jeg har alltid hatt litt sensitiv mage/tarm, men spiser jeg sunt og riktig så går det fint. Er det derimot mye stress på jobb og det går litt for lang tid i mellom måltidene blir jeg veldig preget av det, og det kan henge i resten av dagen. Er litt nysgjerrig på probiotika. Jeg skjønner jo at dette ikke er noe quickfix, men om det kunne være et okei tillegg til mitt ellers (annser jeg selv) gode kosthold? Merket mer balanse da jeg begynte ta kollagen daglig i smoothie/te lignende. Prøver å spise yoghurt, kefir ol. jevnlig, men lurer på om jeg kunne hatt gått av en kur-for å se om det har noe effekt. Hvilken type probiotika anbefaler du i såfall? Fins det ok typer på vanlig helsekost i Norge?

  1. Maren Aasen

   Hei Hanna! Så fint å høre 😀
   Jeg kan ikke gi individuelle råd gjennom bloggen eller mine andre kanaler dessverre. Så kan heller ikke mene noe om du trenger probiotikatilakudd eller ikke. Men du kan lese dette innlegget; https://www.marenaasen.no/2018/05/24/slik-fikser-du-fordoyelsen-din/

   Og send meg gjerne en mail om du ønsker tips om noen som kan hjelpe deg videre på veien, siden jeg ikke har veiledninger selv for tiden… (post@marenaasen.no).
   Men sånn generelt kan jeg i alle fall tipse om probiotika fra NDS, den er bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *