Yoga

Foto: Eivind Lea 

Ahh skate men sikkert har jeg begynt å gjøre litt yoga igjen. Det kjennes såå bra! Jeg har cravet det skikkelig, og har bestemt meg for at jeg trenger enda mer yoga i livet mitt. Så det blir mer fokus på det fremover. Det er ikke alltid like lett å få skviset inn en treningsøkt med baby, men litt yoga nå og da er lettere å få til.

Dessuten kjenner jeg at kroppen trenger det enda mer nå enn før, nå som jeg sitter mye og ammer og bærer Noah, får jeg fort vondt og blir stiv og støl i rygg og nakke.

Yoga og rolige trilleturer også er den eneste aktiviteten jeg har fått gjort denne ferien. Normalt blir joggeskoene mere brukt, til løpeturer, trappeintervaller og styrke når jeg er i Portugal. Denne gangen ble det litt annerledes, og det kjennes helt ok.

Vi har vært i Ericeira noen dager. Gutta har surfet, damene og Noah har tatt livet med ro. Vi rusler i gatene og nyter litt solstråler på stranda når det ikke er for mye vind. Noah har vært med ut på restaurant hver kveld, og det går så fint! Heldigvis. Enten sover han i vogna, ammer, eller blir sendt på rundgang rundt bordet.

I morgen kjører vi ned til Algarve igjen, før vi setter snuta hjemover til kulde og snø på onsdag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *