GREEN IS GOOD

Green is good. Særlig etter noen dager med søte portugisiske bakevarer til frokost, cravet jeg en skikkelig grønn juice og noe friiiiskt og fargerikt. Også er det så gøy å se at nye, fancy kafeer og restauranter popper opp også i Portugal. Dette var i Ericeiera. Det er en god stund siden vi var der sist, så nå var det en del nye plasser som hadde kommet opp. Det ble en grønn juice med spinat, agurk, selleri, eple, ingefær, sitron og fersk mynte. En rød juice med rødbet, eple, agurk, appelsin, sitron og fennikel. Også en acaibowl… jeg synes egentlig det blir litt for søtt til frokost, med så mye frukt, musli og honning, også jeg liker ikke når de blander acai´en med banan som en smoothie, jeg vil heller ha the real shit. Men men, godt var det jo, og veldig bloggvennlig 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *