REISEKOMPIS

Da var vi hjemme i Norge igjen, til kulde og snø. Vi måtte ta tre fly på veien hjem, så var spente på hvordan det ville gå med baby, men det gikk helt fint. Han elsker jo humper, så sovnet som regel når vi lettet og landet, og så heller ikke ut til å bry seg om trykket eller få vondt i ørene, heldigvis. Etter å ha vært gjennom mange timer med fly, tog og bil, byttet bleie på trange flydo, i bilen, i vogna, og ammet på utallige restauranter og ellers on-the-go, kan vi trygt si at vi har fått en ny reisekompis! 😉

Nå har vi fått besøk av Lucas søster Saskia og mammaen hennes, så fortsatt noen dager til med besøk og familietid før det blir litt rolige dager igjen, og mere tid til blogg, jobb og det vanlige.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *